Agentica Antonija Postružin preporučuje dvosoban stan na Knežiji

Nalazimo se na Horvaćanskoj cesti, u kvartu Knežija, gdje vam naša agentica mjeseca, Antonija Postružin predstavlja jedinstvenu priliku. Dvosoban stan, koji se nalazi na 5. kate zgrade s liftom, površine 40,93 m2. Tu je i spremište površine 2,32 m2, za pohranu vaših dragocjenosti ili sezonskih predmeta.

Prilikom ulaska u ovu nekretninu dočekati će vas prostrani ulazni hodnik koji vodi do ostalih prostorija. Kupaonica s toaletom je elegantno dizajnirana i opremljena svim potrebnim sadržajima. Kuhinja s ostavom pruža vam dovoljno prostora za pripremu ukusnih obroka, dok dnevni boravak obiluje prirodnom svjetlošću te je idealan za opuštanje i uživanje s obitelji ili prijateljima. Spavaća soba je mirno utočište koje vam omogućuje odmor. Ova nekretnina je očaravajuća kombinacija udobnosti, funkcionalnosti i modernog dizajna.

Jedna od velikih prednosti ovog stana je to što je lođa pretvorena u stambeni prostor, time se dodatno povećava prostor. Ova prilagodba omogućuje vam da iskoristite svaki kutak ove nekretnine na najbolji mogući način.

Kvart u kojem se stan nalazi je odlično pozicioniran i nudi bogatstvo sadržaja. U blizini ćete pronaći škole, vrtiće, trgovine, restorane, sve što vam je potrebno za ugodan i kvalitetan život.
Stan je savršen izbor za samce ili parove koji žele živjeti u oazi mira i udobnosti.

Također je izvrsna investicijska prilika za one koji traže siguran povrat ulaganja. Ne propustite priliku da postanete vlasnik ove prekrasne nekretnine!

Više informacija na: https://www.opereta.hr/nekretnina/stan-zagreb-tresnjevka-jug-knezija-prodaja-42-00m-i25645/

Compare listings

Compare