Iskustvo za pet: luksuzna kuća u Odri poziva na “open house”

Dan otvorenih vrata organizira iduću subotu, 24. studenoga, agencija za poslovanje nekretninama Opereta i tada će biti moguće obići njihovu luksuznu nekretninu u naselju Odra u Zagrebu.

Početak je razgledavanja u 10 sati i svi su dobrodošli, baš nalik na obilaske nekretnina kakvi se mogu vidjeti u američkim filmovima gdje su “open house” dani dobra prigoda mogućim kupcima za upoznavanje s objektom, a uvijek na njih svrati i pokoji znatiželjni susjed.

Na nedavnom gostovanju američki agenti za nekretnine iz poznate Corcoran grupe u Zagrebu su na New Link konferenciji objašnjavali pogodnosti ovakvog načina prezentacije nekretnina, a zagrebačka agencija Opereta prva će probati ovaj model.

Otvorena vrata trajat će u subotu do 12 sati u naselju koje je smješteno u blizini Novog Zagreba. Tijekom razgledavanja će agenti za nekretnine agencije Opereta predstaviti posjetiteljima tu luksuzno uređenu kuću američkog stila gradnje.

Sagrađena je 2003. godine, a sastoji se od podruma, prizemlja i kata na kojem je smješteno pet spavaćih soba i tri kupaonice. Sve prostorije koje su u potpunosti namještene i opremljene posjetitelji će moći sami doživjeti te će također razgledati wellness, teretanu i prostranu garažu.

Dolaskom na Operetin Dan otvorenih vrata mogući kupci direktno će se uvjeriti u prvoklasnu opremu koju sadrži kuća. U sklopu nje se nalaze tenisko i nogometno igralište te prekrasan uređen vrt sa sjenicom i voćnjakom, što je savršeno za razne aktivnosti i opuštanje. Bazen, sauna i teretana samo su neke od dodatnih pogodnosti koje upotpunjuju ovu kuću. O svim mogućim pitanjima o nekretnini moći će razgovarati s agentima.

Dolazak se može potvrditi na Facebook stranici agencije Opereta.

izvor: jutarnji.hr

Compare listings

Compare