Kupnja nekretnine u 4 i pol koraka – uz kvalitetnu agenciju!

Kupnja nekretnine je uzbudljivo razdoblje u vašem životu! Mi znamo koji Vas sve izazovi čekaju. Znamo i da je kupnja nekretnine često izvor stresa, ali uz našu pripremu i angažman, zajedno ćemo uspješno stići do cilja!

Vodimo vas kroz 4 i pol koraka kako biste kupnju vlastitog doma učinili najljepšim događajem u životu:

1. NAJAM ILI KUPNJA NEKRETNINE

Pravo vrijeme za kupnju nekretnine već je onda kad se počnete pitati je li bolje živjeti u najmu ili kupiti vlastitu nekretninu? Odluka između najma ili kupovine uglavnom najviše ovisi o financijskim mogućnostima.

2. NAČIN FINANCIRANJA

Naši kreditni posrednici pomoći će vam da posložite financijsku konstrukciju. Usporedit će uvjete više banaka, pojasniti kreditni proces kao i troškove povezane s realizacijom kredita. Pomoć pri prikupljanju kreditne dokumentacije uvijek je dobrodošla! Izračunom inicijalne kreditne sposobnosti, saznat ćete do koje vrijednosti možete kupiti nekretninu.

3. POTRAGA ZA NEKRETNINOM

Naši agenti pažljivo će poslušati Vaše potrebe, želje i zahtjeve. Upoznat će Vas sa stanjem na tržištu nekretnina i trenutnom ponudom. Za vas aktivno tražimo nekretnine te filtriramo one koje odgovaraju Vašim mogućnostima i željama.
U svojoj bazi imamo i nove nekretnine za koje ćete imati priliku saznati i prije nego budu oglašene i dostupne svima. Posebnu pažnju obraćamo na urednost dokumentacije – upisano vlasništvo, izvadak iz zemljišnih knjiga, građevinska i uporabna dozvola, energetski certifikat…

4. DONOŠENJE ODLUKE O KUPNJI

S vama razgledavamo nekretnine te vas upoznajemo s njenim prednostima i nedostacima. Usmjerit ćemo vas na ono što je bitno i tako vam olakšati donošenje odluke. Ponekad se kupci vode samo svojim emocijama, što je bitno, ali nije presudno, i baš zato iskoristite znanje i iskustvo naših stručnjaka.

4,5. SRETNO U VAŠEM NOVOM DOMU

Nakon odluke o kupnji nekretnine, vodimo cijeli kupoprodajni proces od pregovora, pripreme predugovora i/ili ugovora o kupoprodaji, koordinacije s kreditnim posrednikom, organizacije ovjere potpisa pa sve do primopredaje kupljene nekretnine i upisa prava vlasništva. Upalite glazbu u vašem novom domu, uz ples i veselje otvorite prvu kutiju.
Čestitamo vam na kupnji vaše nekretnine!

Opereta nekretnine – jedno mjesto, potpuna usluga!

 

Piše: Martina Mataić Škugor

Compare listings

Compare