Pregled:

STAN PRODAJA, TREŠNJEVKA – SJEVER, Stubička ulica, 4-soban stan, 116,64 m2 + 2 garažna mjesta (13,40 i 13,52 m2) koja pripadaju stanu i prodaju se odvojeno. Fenomenalan četverosoban obiteljski stan u zgradi novije gradnje, dvoetažni, 3. kat plus potkrovlje. Donja etaža se sastoji od predsoblja, open space dnevnog boravka sa kuhinjom i blagovaonicom te izlazom na terasu, kuaponice sa wc-om i malog spremišta dok se gornja etaža sastoji od triju spavaćih soba te još jedne kupaonice sa wc-om. Odlična mikrolokacija. Terasa u fazi renovacije, donja kupaonica prošle godine kompletno adaptirana, u stanu su 3 klime, podno grijanje u donjoj kupaonici.

Više detalja

POSLOVNI PROSTOR ZA NAJAM, Trešnjevka, Ulica Božidara Adžije Iznajmljuje se prostran poslovni prostor uredskog tipa u poslovno-stambenoj zgradi na vrlo atraktivnoj lokaciji na Trešnjevci, u odlično prometno povezanoj ulici (blizina javnog prijevoza). Uredski poslovni prostor sastoji se od 5 ureda, velikog hodnika i sanitarnog čvora. Poslovnom prostoru pripadaju i dva nenatkrivena parkirna mjesta.

Više detalja

STAN, PRODAJA, TREŠNJEVKA, Bobovačka ulica, 2sob stan 65,25m2 na 3. katu zgrade novije gradnje. Stan 48,35m2 + lođa 21,65m2(obračunski 16,25m2). Namješten stan južne, zapadne i istočne orijentacije, odličnog rasporeda s velikom lođom. Stanu pripada spremište (obračunski 0,65m2). Mogućnost kupovine garaže.

Više detalja

PRODAJA, STAN, Rudeš , 108m2, Ratarska ulica, 4 soban stan kao nov na 1 katu na jako mirnoj lokaciji. Stan se sastoji od 98m2 zatvorenog prostora: hodnika, wc, kupaonice , kuhinje sa dnevnim borvakom i blagovaonicom, 3 spavaće sobe, loggia. U navedenu kvadraturu je po koeficijentu obračunata garaža i spremište .

Više detalja

NAJAM POSLOVNOG PROSTORA, Trešnjevka, ul. Božidara Adžije, 62m2. Na traženoj lokaciji iznajmljuje se uredan, prostran poslovni prostor uredskog tipa ukupne veličine 62,14m2, potpuno renoviran prije nekoliko godina. Prostor se sastoji od ulaznog hodnika/recepcije sa ugradbenim ormarima, dvije velike uredske prostorije, kuhinje i kupaonice. Ured se iznajmljuje bez namještaja, sa iznimkom ugradbenih ormara, kupaonice te kuhinje. Poslovni prostor nalazi se u drugoj parkirnoj zoni.

Više detalja
I18356, Zagreb, Investicija, Ozaljska Trešnjevka sjever, Zagreb, Grad Zagreb
1.354.000 €

Više detalja Kvadratura - 179.00 M 2 Okolno zemljište - 179.00 M 2

INVESTICIJE, PRODAJA, TREŠNJEVKA, 300m2 poslovnog prostora+podrum, (mogučnost preuzimanja najmoprimca). Za sve dodatne informacije nazvati!

Više detalja

URED ZA NAJAM, TREŠNJEVKA SJEVER, BROZOVA, 27,55m2 Uredski prostor u stambenoj zgradi, sastoji se od 2 prostorije, čajne kuhinja, sanitarnog čvora, pripadajućeg vanjsko parkirno mjesto u dvorište te spremišta na -1. Prostor je polunamješten. Dostupan odmah. Idealan za mirne djelatnosti.

Više detalja

STAN ZA NAJAM, TREŠNJEVKA, Novotnijeva ulica, dvoiposoban, 54,81 m2, 1. kat, kompletno novouređen i namješten (nekorišteno!). Sastoji se od ulaznog hodnika, dviju spavaćih soba, kupaonice sa wc-om, te dnevnog boravka u komunikaciji sa kuhinjom. Dostrana orijentacija, idealna mikrolokacija. Preporuka agencije!

Više detalja
I18341, Zagreb, Investicija, Ozaljska Trešnjevka sjever, Zagreb, Grad Zagreb
2.000.000 €

Više detalja Kvadratura - 171.00 M 2 Okolno zemljište - 171.00 M 2

INVESTICIJE, PRODAJA,TREŠNJEVKA, Ozaljska, zgrada tlocrtne površine 171m2, koja se sastoji od 4 nadzemne etaže i podruma. Prizemlje i podrum zauzima poslovni prostor površine 104,24m2+2PM, na prvom katu je stan površine 94m2+PM, na drugom katu se nalazi stan površine 101m2+PM i na 3. katu stan od 101m2+PM. Pogodno za urede, hostel i sl. Za sve dodatne informacije nazvati!

Više detalja

STAN PRODAJA, OGRIZOVIĆEVA, 119 m2, 4soban. Sam stan ima 115 m2. Svijetao i prozračan dvoetažni stan u potkrovlju na odličnoj lokaciji. Donji dio se sastoji od spavaće sobe, kupaonice sa wc-om, dnevnog boravka u komunikaciji sa kuhinjom i blagovaonicom sa izlazom na balkon s kojeg se pruža prekrasan pogled. Na gornjoj etaži se nalaze dvije spavaće sobe i kupaonica sa wc-om. Cijeli stan je u ugradbenim ormarima, te je iskorišten svaki djelić prostora. Stanu pripada spremište od 3,8m2 u podrumu zgrade. Krov na kući je obnovljen prošle godine. Parking je na ulici. Visina u najvišoj točci je 5m.

Više detalja

PRODAJA, STAN, TREŠNJEVKA, ulica Dužice, 4sob stan 133,40m2 s mogućnošću povećanja na 1.katu zgrade iz 2004.god. Stan je odlično uređen s velikom terasom. Stan sjeverne, južne i zapadne orijentacije s velikom terasom i dva parkirna mjesta pod rampom (11,73 i 11,78m2).

Više detalja

PRODAJA, STAN, TREŠNJEVKA, METALČEVA Prostran stan od 64m2 na odličnoj lokaciji. Sastoji se od ulaznog hodnika, velikog dnevnog boravka, kuhinje, blagovaonice, spavaće sobe, kupaonice, wc-a, ostave i 2 lođe. Mogućnost parkinga u dvorištu zgrade. Atraktivna lokacija nadomak svih sadržaja i centra grada.

Više detalja