Pregled:

STAN ZA NAJAM, KUSTOŠIJA, ILICA, 48m2 Iznajmljuje se moderno uređen, uredan i očuvan stan, sa velikom, prekrasnom terasom od 20m2, na trećem katu urbane vile iz 2004. godine, smješten na Ilici, u blizini autobusne stanice te ostalih sadržaja potrebnih za život. Stan se sastoji od ulaznog dijela, kupaonice sa WC-om, dnevnog boravka sa kuhinjom i blagovaonicom te velike terase. Iznajmljuje se potpuno namješten, sav namještaj je moderan i očuvan, te opremljen svim potrebnim kućanskim aparatima.

Više detalja

STAN ZA NAJAM, VESLAČKA, CVJETNO NASELJE, 55m2. Potpuno novouređen, šarmantan dvosoban stan, bez prethodnih stanara, u luksuznoj novogradnji u Veslačkoj ulici. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, spavaće sobe, kompletno novo opremljene kuhinje sa svim aparatima (frižider, ledenica, napa, pećnica, štednjak), blagovaonice, kupaonice sa perilicom rublja te dnevnog boravka sa izlazom na mali balkon. Stan ima energetski certifikat A+ što predstavlja najviši standard energetske učinkovitosti, rezultirajući niskim režijama te mu pripada i jedno garažno mjesto. Za sve stanare na vrhu zgrade opremljena je trim staza i uređaji za vježbanje.

Više detalja

STAN ZA NAJAM, Martinovka, 79m2 Lijep i prozračan stan na odličnoj lokaciji (neposredna blizina Filozofskog fakulteta, FER-a, FSB-a, 10 minuta pješke do centra grada, 3 minute do tramvaja) u novijoj stambeno-poslovnoj zgradi. Stan se sastoji od dvije spavaće sobe, velikog dnevnog boravka sa blagovaonicom, potpuno opremljene kuhinje i kupaonice. Stan se nalazi u drugoj parking zoni.

Više detalja

STAN, PRODAJA, TREŠNJEVKA Stan u odličnom stanju. Jako uredan i vrlo dobro održavan. Odlična lokacija – Pogodno za studente jer je u blizini velikog broja fakulteta u pješačkoj zoni (arhitrktura, geodetski fakultet, visoka škola za informacijske tehnologije, prehrambeni fax, pravni fax, muzička i llikovna akademija, stomatologija …) i studenskog centara u Savskoj, 20 minuta pješice do glavnog Trga bana Jelačića, javni prijevoz, tržnica, šoping centar i drugi sadržaji također u neposrednoj blizini. Namještaj u cijeni stana, ali također je vlasnik spreman na dogovor. Zgrada ima privatan parking s rampom.

Više detalja

STAN, PRODAJA, FERENŠČICA 2,5soban. Stan funkcionalan i održavan, pun svjetlosti s prekrasnim pogledom na cijeli Zagreb. Mogućnost prenamjene u trosoban. Odlična lokacija. Ni zgrada, ni stan nemaju oštećenja od potresa.

Više detalja

STAN, PRODAJA, VRAPČE-PODSUSED.Stan čist, uredan i odlično održavan. Friško oličen i pofarbana stolarija. Namještaj u cijeni stana, međutim vlasnik je spreman na dogovore vezano uz namještaj. Kuhinja izrađena po mjeri. Stan je prostran i zbog velikih prozora pun svjetlosti. Zgrada na odličnoj lokaciji, u neposrednoj blizini svih potrebnih sadržaja i šume.

Više detalja

NOVOGRADNJA. Vrapče, Bolnička, 2 SOBAN,1.kat,lift.. Odlična gradnja na urbanoj lokaciji u blizini svih sadržaja. Pregradni zidovi od cigle, stolarija je kombinacija drvo-aluminij, fasada kamena vuna, grijanje preko toplinske stanice od zgrade. Odvojena soba, balkon od 9,45 m2. . Garaža ili garažno parkirno mjesto obavezno.(GPM1000 eura/m2 a garaža 1500 eura/m2) . Useljejnje do kraja 2020g.

Više detalja

NOVOGRADNJA. Vrapče, Bolnička, 3 SOBAN,2.kat,lift.. Odlična gradnja na urbanoj lokaciji u blizini svih sadržaja. Pregradni zidovi od cigle, stolarija je kombinacija drvo-aluminij, fasada kamena vuna, grijanje preko toplinske stanice od zgrade. Spavaće sobe od 11 m2, lođa 4,31 m2,.. Garaža ili garažno parkirno mjesto obavezno.(GPM1000 eura/m2 a garaža 1500 eura/m2) .Kupac ne plaća porez na promet nekretnina. Useljejnje do kraja 2020g.

Više detalja

NOVOGRADNJA.Vrapče, Bolnička, 3 SOBAN,4.kat,LIFT. Odlična gradnja na urbanoj lokaciji u blizini svih sadržaja. Pregradni zidovi od cigle, stolarija je kombinacija drvo-aluminij, fasada kamena vuna, grijanje preko toplinske stanice od zgrade. Spavaće sobe od 10m2 i 8 m2 m2, lođa 4,85 m2,,terasa 11 m2.. Garaža ili garažno parkirno mjesto obavezno.(GPM1000 eura/m2 a garaža 1500 eura/m2) .Kupac ne plaća porez na promet nekretnina. Useljejnje do kraja 2020g.

Više detalja

NOVOGRADNJA. Vrapče, Bolnička, 4 SOBAN,5.kat,LIFT. Odlična gradnja na urbanoj lokaciji u blizini svih sadržaja. Pregradni zidovi od cigle, stolarija je kombinacija drvo-aluminij, fasada kamena vuna, grijanje preko toplinske stanice od zgrade. Spavaće sobe od 10m2 (dvije) i 12 m2, lođa 3 m2,,terasa 20 m2,spremište 4m2.. Garaža ili garažno parkirno mjesto obavezno.(GPM1000 eura/m2 a garaža 1500 eura/m2) . Kupac ne plaća porez na promet nekretnina. Useljejnje do kraja 2020g.

Više detalja

Iznajmljuju se dva poslovna prostora u novogradnji sa samostalnim pristupom zasebne površine po 800 m2 (a ukupne površine 1.600 m2) na izvrsnoj lokaciji, u neposrednoj blizini Općinskog suda, Nacionalne i sveučilišne knjižnice, Ministarstva gospodarstva i ostalih javnih i poslovnih institucija. Prostori se protežu na dvije etaže (prizemlje i kat) po cca 800 m2. Dostupan je i odgovarajući broj garažno parkirnih mjesta sukladno potrebama. Iznajmljuju se roh bau, sa mogućnošću uređenja prema potrebama najmoprimca. Predviđeni energetski razred „A“. Cijena najma iznosi 12 € / m2 + pdv. Poslovni prostori su dostupni i za prodaju. U tom slučaju cijena iznosi 1780 EUR/M2…

Više detalja

Iznajmljuju se poslovni prostori u novogradnji sa samostalnim pristupom ukupne površine 1.600 m2 na izvrsnoj lokaciji, u neposrednoj blizini Općinskog suda, Nacionalne i sveučilišne knjižnice, Ministarstva gospodarstva i ostalih javnih i poslovnih institucija. Prostori se protežu na dvije etaže (prizemlje i kat) po cca 800 m2 pa postoji i mogućnost zakupa manje površine. Dostupan je i odgovarajući broj garažno parkirnih mjesta sukladno potrebama. Iznajmljuju se roh bau, sa mogućnošću uređenja prema potrebama najmoprimca. Predviđeni energetski razred „A“. Cijena najma iznosi 12 € / m2 + pdv. Poslovni prostori su dostupni i za prodaju. U tom slučaju cijena iznosi 1780 EUR/M2…

Više detalja