Pregled:
I17749, Stan, Zagreb, Maksimir, Petrova, 120.00m2 Maksimir, Zagreb, Grad Zagreb
1.500 €

Više detalja Kvadratura - 120.00 M 2 Okolno zemljište - 120.00 M 2

NAJAM STANA MAKSIMIR; PETROVA ulica, 120 m2. Stan se nalazi u novogradnji na trećem katu, potpuno novo opremljen svim kućnim aparatima i namještajem po mjeri. Stan je dvoetažan, a sastoji se od dnevnog boravka sa blagovaonicom i kuhinjom koji imaju izlaz na balkon, spavaće sobe s walk in ormarom ( izlaza na balkon), dječje spavaće sobe i treće sobe koja se može namjestiti prema potrebi klijenta, 2 kupaonice i ostave. Stanu pripadaju dva parkirna mjesta pod rampom. Stan je svega 10 minuta udaljen od centra, do parka Maksimir 500 metara. Moderan, svijetao stan, potpuno novi.

Više detalja

Investicijsko zemljište za stambenu izgradnju, idealno za POS (projekt poticane stanogradnje) Parcela koja je predmet ponude prostire se na 11.465 m2, dok je sveukupno moguće objediniti i obuhvatiti cca 22.000 m2 zemljišta. Predmetno zemljište nalazi se na rubu Ulice Gaj koja vodi direktno do Osnovne škole Lučko. Mikro-lokacija je mirna i odvojena od najfrekventnijih prometnica u Lučkom i kao takva smatra se optimalnom za obiteljski život. LOKACIJSKA INFORMACIJA (sažetak) Prema lokacijskoj informaciji dopušteno je graditi do 4 nadzemne etaže s time da se posljednja etaža formira kao potkrovlje ili uvučeni kat. DETALJI IZ LOKACIJSKE INFORMACIJE: Ukupna površina (prema katastru) je…

Više detalja

POSLOVNI PROSTOR ZA ZAKUP, Maksimir, Crnčićeva ul., uredski prostor, 46 m2. Sastoji se od dvije sobe, kupaone, hodnika i tehničke sobe. Opremljen je u potpunosti uredskim namještajem, kvalitetne gradnje sa minimalnim temperaturnim oscilacijama. DOSTUPAN ODMAH!

Više detalja

Najam, Vrbani, 54 m2, 2,5 s , potpuno opremljen, novouređen, škola, vrtić preko puta zgrade, tramv. i aut. stanica na otprilike 100 m udaljenosti. Stan se sastoji od dnevnog boravka, odvojene kuhinje, 2 spavaće sobe, kupaonice i loggie. Mirno okruženje.

Više detalja

GRAĐEVINSKO ZEMLJIŠTE, Izvrsna lokacija za transportnu i logističku djelatnost, kao i servisnu industriju. Građevinsko zemljište ukupne površine 15.372 m² unutar gospodarske zone Otok – Bobovica uz samu autocestu Ljubljana – Zagreb cca 1,5 km od granice sa Republikom Slovenijom. Zemljište je smješteno sa južne strane autoceste Ljubljana – Zagreb, između čvora Gradna i lokalne prometnice za selo Otok. Obuhvaća devet čestica, koje su smještene jedna do druge, te čine cjelinu. Moguća prodaja svih devet čestica kao cjelina ili u dva odvojena dijela, i to pet čestica ukupne površine 9.623 m² i četiri čestice ukupne površine 5.749 m². Pristup česticama omogućen…

Više detalja

STAN ZA NAJAM, Trešnjevka, 3-soban, u zgradi novije gradnje (2008.god), površine 50 m2. Sastoji se od dnevne sobe sa blagavaonom i kuhinjom (kombinirani hladnjak, pećnica, ploča za kuhanje, napa), spavaće sobe, radne (dječje sobe) i kupaone (WC, tuš i perilica veša). Nadomak svih potrebnih sadržaja (tramvaj, BUS, tržnica, vrtić, škola, tržnica). DOSTUPAN ODMAH!

Više detalja
I16333, Zagreb, Investicija, Grižanska Istok, Zagreb, Grad Zagreb
4.900.000 €

Više detalja Kvadratura - 4871.33 M 2 Okolno zemljište - 4871.33 M 2

Nedovršeni poslovni objekt predviđene bruto razvijene površine od 26.686,22m2 (NKP 19.346,80m2) se nalazi u istočnom dijelu Zagreba, u samom srcu gradske četvrti Dubrava. Poslovna namjena određena je oznakom K1 – poslovni, upravni, uredski, trgovački i uslužni sadržaji, gradske robne kuće, proizvodnja bez negativnog utjecaja na okoliš, komunalno-servisni i prateći skladišni prostori, hoteli. Planirana izgradivost od -1, prizemlje do 4 kata. Frekventna lokacija uz koju se odvija gust promet motornim vozilima, a gust je i pješački promet zbog velikog broja stambenih zgrada te blizine tramvajske pruge. U neposrednoj smješten je Dom zdravlja, kulturni centar, pošta i policija, a po izgradnji bi…

Više detalja

PRODAJA, STAN, MEDVEŠČAK, ZVONIMIROVA. Stan na prvom katu koji se sastoji od hala, 3 velike sobe, kuhinje, kupaonice, odvojenog wc-a, ostave, male sobe i balkona. Stanu pripada i spremište u podrumu, mogućnost parkiranja u dvorištu. Vanjska stolarija PVC, unutarnja restaurirana, zidovi obnovljeni. LAN mreža, telefon i kabelska u svim sobama. Odvodi, dovodi i struja promjenjeni, podrum hidroizoliran i postavljeni kavezi umjesto drvenih šupa. Zidovi 60cm s prostorom za ventilaciju/izolaciju.

Više detalja

PRODAJA, STAN, KUSTOŠIJA, ZAGREBAČKA CESTA. Prodaje se dvoetažni stan stambene površine 128 m2 na drugom i trećem (posljednjem) katu stambene zgrade novije gradnje na odličnoj lokaciji u ulici Zagrebačka cesta. Na prvoj etaži nalazi se hodnik, kuhinja, dnevni boravak, soba, balkon (5 m2) i wc. Na drugoj etaži su tri spavaće sobe, kupaona s wc-om i velika terasa od 27m2. Dva parkirna mjesta, jedno je gratis. U neposrednoj blizini svih sadržaja. Preporuka!

Više detalja

NAJAM ULIČNOG LOKALA, Donji grad, Pavla Hatza, 35m Iznajmljuje se manji ulični lokal, uređen i održavan. Sastoji se do dva ureda i sanitarnog čvora. Podna obloga je kamen i parket, postoji nekoliko komada namještaja koja se mogu maknuti ili ostaviti po želji. Visina stropa je 3m. Simpatičan manji prostor prikladan za različite djelatnosti. Frekventna lokacija.

Više detalja

POSLOVNI PROSTOR PRODAJA, LANIŠTE, Jaruščica, 58,68 m2 prostor +2 x VPM po 12,20 m2, ulični lokal, prizemlje stambene zgrade, izuzetna mikrolokacija, pogodno za razne namjene, trenutno se koristi kao kozmetički salon. Odmah pored Arene centra, kod novog dijela – ARENA PARK, zapadna strana, Jaruščica, nova zgrada, prostor vidljiv sa vrlo prometnog rotora kod Kauflanda. Na rasploganju su 2 parkinga (vlasništvo salona-odmah ispred ulaza u prostor), kuhinjica/soba za stvari, recepcija, čekaona, zona pedikure i manikure, dvije sobe za tretmane, kupaona. Svi papiri uredni. PDV je u cijeni. Prostor se naravno vrlo lako prenamjeni u prostor druge namjene.

Više detalja

Trešnjevka, Tratinska, stan, prodaja, 40 m2, uređen 2014 godine. Centralno grijanje na struju, Pvc stolarija, mogućnost prodaje s namještajem.

Više detalja