Pregled:

POSLOVNI PROSTOR, ILICA, u blizini Trga Francuske republike Prodaje se poslovni prostor, u naravi četverosobni stan veličine 118 m2 uređen i u funkcij poliklinike, sa spremištem u prizemlju . Nalazi se u visokom prizemlju zgrade izgrađene 1930. godine. Sastoji se od četiri velike prostorije (tri su prolazne), kupaonice i wc-a, velikog ulaznog prostora koji je organiziran kao recepcija i čekaonica. U cijelosti je renoviran 2002. kada su u cijelom prostoru postavjeni antistatički podovi, PVC stolarija, promijenjene instalacije struje, vode, keramika i sanitarije. Opremljeno klimatskim sustavom koji služi za hlađenje i grijanje, te sterilizaciju zraka visoke razine. Prostor je dvostrano orijentiran…

Više detalja

PRODAJA POSLOVNOG PROSTORA, TREŠNJEVKA, Tratinska, 28 m2. Prodaje se poslovni prostor u suterenu zgrade iz 1968. Zgrada nije pretrpjela nikakva oštećenja. Prostor je pripremljen za adaptaciju ima sve priključke za struju, vodu i plin i novu PVC stolariju. Može se urediti i kao stan. Vlasništvo je uredno. Super lokacija u blizini svih sadržaja bitnih za život!!!

Više detalja

PRODAJA POSLOVNOG PROSTORA, TREŠNJEVKA, Selska cesta, 71 m2. Prodaje se poslovni prostor na atraktivnoj lokaciji. Sastoji se od prizemnog dijela površine 36 m2 i podrumskog dijela od 35,40 m2. Iznad prizemnog dijela nalazi se i galerijski prostor. Sami prostor se može prenamijeniti za pružanje više usluga.

Više detalja

POSLOVNI PROSTOR PRODAJA, CENTAR, Martićeva ulica, 230,57 m2 Iznajmljuje se vrlo atraktivan i prostran poslovni prostor uredskog tipa, smješten u prizemlju stambeno-poslovnog objekta, na odličnoj i frekventnoj mikro lokaciji u centru grada, sa vlastitim izlogom, dobre prometne povezanosti i ugodnog okruženja. Poslovni prostor, ukupne kvadrature 230,57 m2, proteže se kroz dvije etaže .U prizemlju nalazi se veliki radni prostor za ured otvorenog tipa. Na polukatu je smješten još jedan ured te sanitarni čvor, dok se na galeriji nalaze dva ureda, kuhinja te još jedan sanitarni čvor.

Više detalja

PRODAJA, POSLOVNI PROSTOR, KARLOVAC – NOVI CENTAR, 78 m2, razizemlje, pogodan za sve djelatnosti. Poslovni prostor od 78 m2, u razizemlju stambeno-poslovne zgrade sa centralnim grijanjem i uporabnom dozvolom, te vlastitim parkingom. Zgrada se nalazi u samom centru u neposrednoj blizini tržnice, autobusnog kolodvora, željezničke stanice, trg. centara, ljekarne, vrtića, škola, pošte, Prostor se sastoji od dva povezana poslovna dijela sa dva sanitarna čvora i čajnom kuhinjom. Dvostrano je orijentiran, kroz cijelu dužinu zgrade. Svaki poslovni dio ima neovisni samostalni ulaz prilagođen i osobama sa invaliditetom. Mogućnost korištenja prostora za dvije neovisne djelatnosti, svaka sa svojim prostorijama i ulazom te…

Više detalja

PRODAJA, POSLOVNI PROSTOR, CENTAR, Poslovni prostor od 47m2 koji se sastoji od ulaznog predprostora, 2uredske sobe, kupaonice i 3 wc-a. Visina stropa 3.28m. Zbog juzne orijentacije prema dvoristu i velikih staklenih stijena, prostor je iynimno miran i okupan u svijetlu. Mogucnost besplatnog parkinga u dvoristu zgrade. Idealno za tihu djelatnost. Neposredna blizina najuzeg centra grada.

Više detalja

PRODAJA POSLOVNO – SKLADIŠNA HALA 961,57 M2, NOVAKI, SVETA NEDELJA U naravi se radi o poslovnoj zgradi, koja se nalazi u naselju Novaki pored Svete Nedelje. Objekt se sastoji od dva dijela, odnosno upravne zgrade površine 637 m2 i skladišta 325 m2 koji su međusobno spojeni komunikacijskim hodnikom. Upravna zgrada se sastoji od prizemlja i 2 kata u kojima se nalaze izložbeni i uredski prostori. Skladište se sastoji od prizemlja i djelomičnog kata. Objekt je izgrađen 2004. g. Ukupna neto korisna površina objekta iznosi 961,57 m2. Pristup predmetnoj nekretnini s prometne površine je sa dvije strane. Okoliš je uređen, a…

Više detalja

PRODAJA GARAŽA TREŠNJEVKA, Prodaje se garaža u ulici Grada Vukovara u neposrednoj bllizini Trešnjevačkog placa. Garaža je u vanknjižnom vlasništvu. Nalazi se u podrumu zgrade gdje su smještene garaže stanara, veličine je 18m2 te se vrata zatvaraju i otvaraju daljinskim upravljačem.

Više detalja

GARAŽNO MJESTO, SIGEČICA, PRODAJA. Prodaje se garažno parkirno mjesto u ulici Frana Folnegovića na etaži -2 stambene zgrade koju je gradio Pionir. Podna površina 21,5m2 (dio zauzima ventilacija) korisna površina 18,58m2. (neto 9,30m2) Moguće postavljanje rolo električnih vrata. Na ulazu u garaže rampa + rolo vrata!

Više detalja

PRODAJA, PROIZVODNO-SKLADIŠNA HALA VELIČINE 470 M2, PODSUSED Prodaje se prizemna poslovna zgrada (proizvodno-skladišna hala) veličine 455m2 (sa manjom prostorijom u podrumu cca 15m2) na čestici od 1097m2. Dvorište od 540m2 je asfaltirano, uz Prigornicu je izvedena kvalitetna ograda, s ulaznim i kolnim vratima dva puta po 5 m i jednim od 20m. Prema GUP-u, lokacija se nalazi u zoni K1 ( gospodarska namjena – poslovna). Urbano je pravilo 3.1. Na parceli je moguća max. izgrađenost 50% max. koeficijent iskoristivosti 1,5, max. broj etaža Po+6k. Parcela ima priključak na glavnu prometnicu, odvodnju, vodovod, struju i plin. Zgrada je izgrađena 1965. g.,…

Više detalja

Prodaja poslovnog prostora/Kafić, Radnička cesta- Poslovna zona.Zagreb. 110 M2, PRIZEMLJE. Prodaje se kafić na odličnoj i prometnoj lokaciji. Mogućnost namjene za druge ugostiteljske djelatnosti. Odlična pozicija u najprometnijoj poslovnoj zoni u Zagrebu. U cijenu je uključen PDV.

Više detalja

POSLOVNI PROSTOR, PRODAJA, Gajnice. Prodaje se poslovni prostor veličine 43,88 m2 u prizemlju zgrade na odličnoj lokaciji. Prostor se godinama uspješno koristio kao poznati kvartovski kafić. Potrebna je adaptacija. Dostupno odmah.

Više detalja