I15160, Zemljište, Milna, Ložišća, Stambeno, 384.00m2 Milna, Milna, Splitsko-dalmatinska

90.000 €
ID nekretnine: I15160
Vrsta nekretnine: Zemljište
Površina (M 2)
384.00

Nekretnina

  • Cijena po m2: 234.00 EUR
  • Vrsta: Stambeno
  • Nagib: Blagi nagib
  • Voda: Gradska
  • Kanalizacija: Nema
  • Plin: Nema
  • Dozvole: Građevinska

Pogodnosti

  • Blizina autobusa
  • Priključak za struju

Opis

Građevinsko zemljište s postojećom kamenom kućom, Brač,Milna 384m2

Građevinsko zemljište površine 384 m2 kao i kamena kuća nalaze se na atraktivnoj lokaciji u mjestu Milna, Ložišću na otoku Braču u mirnom okruženju.

Zemljište je jugozapadne orijentacije, ima prilaz s ceste te je do mora oko 1500 m. Nekretnine bi imale čisti otvoreni pogled na more zbog blagog nagiba.

Kompletna projektna dokumentacija spremna, prijavljen je početak radova. Projektirane su dvije stambene jedinice bruto površine objekta 211 m2. Tlocrtna površina građevine je 130 m2.
Dobivena je i plaćena građevinska dozvola i sva ostala dokumentacija, sve pristojbe su plaćene. (struja, voda, riješene komunalne naknade).

Projekt se sastoji od obnove stare kamene kuce koja se nalazi na parceli i novog objekta koji se proteže ispod te kuće, te prati padinu terena. Stara kamena kuća zamišljena je kao zasebna stambena jedinica s prostorima za dnevni boravak/kuhinja/kupaona u prizemlju i galerijom na katu s mogućnošću spavanja za 4 osobe.

Između stare kuće i novog objekta je prostor za vanjsko druženje i vanjski roštilj, a krov novog objekta zamišljen je kao zeleni krov i dio kao terasa za kamenu kuću.

Novi objekt zamišljen je kao luksuzna vila u dvije etaže, s tri spavaće sobe (svaka s kupaonicom). Gornje spavaće sobe imaju svaka zasebno vlastiti balkon, orijentirani tako da imaju zanimljive vizure na crkvu i more, a spavaća soba u prizemlju ima izlaz na jedan dio koji je zamišljen kao japanski vrt. U prizemlju novog objekta je i velika dnevna soba orijentirana prema bazenu i s vizurama prema prekrasnom crkvenom tornju u Ložišćima i prema moru. Ispod bazena zamišljen je prostor za odlaganje i jedan dio za saunu.

U nastavku ostaje prostora za manji vrt. Orijentacija terena je prema jugozapadu. Smještajna mogućnost izgrađenog objekta: 4 osobe u kamenoj kući i 6+2 u vili.

Kuća je projektirana kao niskoenergetska.

Kontaktirajte agenta

Matej Samardžić

Operativni menadžer
Matej je operativni menadžer Operete zadužen za širenje poslovanja kao i uvođenje novih tehnologija i prodajnih djelovanja.  Zadovoljstvo klijenta i djelatnika uvijek mu je na prvom mjestu, a naglasak stavlja na prepoznatljivu i vrhunsku kvalitetu Operetine usluge. Ljubitelj je umjetnosti i putovanja, a najviše uživa u pobjedama svojeg tima na svim područjima.