I15253, Rovinj, Investicija, Štanga Rovinj, Rovinj, Istarska

1.760.000 €
ID nekretnine: I15253
Vrsta nekretnine: Investicija
Površina (M 2)
550.00
Površina zemljišta
1683.00

Nekretnina

  • Cijena po m2: 1045 EUR
  • Vrsta: Zgrada
  • Podvrsta: Poslovna
  • Stanje: Rohbau
  • Voda: Gradska
  • Kanalizacija: Gradska
  • Plin: Ima
  • Dozvole: Građevinska

Opis

Zgrada kvalitetne gradnje na 4 etaže na odličnoj lokaciji u Rovinj, 1.260 m2.
Namjena zgrade po odabiru investitora.
Zgrada smještena na odličnoj lokaciji u gradu Rovinju, uz 2 glavne prometnice, koje su ujedno i ulazi u grad. Proteže se na 4 etaže te sadrži ukupno 21 prostora s 16 toaleta od čega su dvije kupaonice. Zgrada je vrhunski izgrađena s odličnom zvučnom i toplinskom izolacijom, Demit fasadom sa stiroporom od 8 cm, prostorom za ugradnju dizala iz podzemne na 2. etažu zgrade i individualnim sustavom grijanja, stropnim klima uređajima te mogućnošću grijanja na gradski zemni plin, jer su instalacije i priključak provedeni sve do objekta.
Trenutno je u visokoj Roh-bau fazi kako bih se prostor mogao prilagoditi željama investitora zbog lagane mogućnosti promjene pregradnih zidova za svrhu različitih poslovnih djelatnosti ili stambene prenamjene.
Prostore je moguće kupiti i pojedinačno, ovisno o željama.
Nekretnina ovakvog tipa, mogućnosti, kvalitete i lokacije je posljednja u Rovinju.
Potrebno je 250.000 – 300.000 € za završenje objekta vrhunskim materijalima.

Virtualni šetnja: https://Opereta-d-o-o.vr-360-tour.com/e/AsgBYxbRsdA/e?hidehotspotlabels=true&hidelive=true&hidetitle=true

Virtualna šetnja

Kontaktirajte agenta

Matej Samardžić

Operativni menadžer
Matej je operativni menadžer Operete zadužen za širenje poslovanja kao i uvođenje novih tehnologija i prodajnih djelovanja.  Zadovoljstvo klijenta i djelatnika uvijek mu je na prvom mjestu, a naglasak stavlja na prepoznatljivu i vrhunsku kvalitetu Operetine usluge. Ljubitelj je umjetnosti i putovanja, a najviše uživa u pobjedama svojeg tima na svim područjima.