I16500, Zemljište, Sali, Žman, Stambeno, 1073.00m2 Sali, Sali, Zadarska

100.000 €
ID nekretnine: I16500
Vrsta nekretnine: Zemljište
Površina (M 2)
1073.00

Nekretnina

  • Cijena po m2: 93.20 EUR
  • Vrsta: Stambeno
  • Nagib: Blagi nagib
  • Voda: Gradska
  • Dozvole: Građevinska

Pogodnosti

  • Priključak za struju

Opis

Građevinsko zemljište, 5 minuta do mora, Žman, Dugi Otok, 1.073 m2

Građevinsko zemljište stambene namjene, površine 1.073 m2. Nalazi se u građevinskoj zoni u izgrađenom dijelu naselja. Moguće je graditi (P+2/10m) do 5 stambenih/ stambeno poslovnih građevina, na način da građevine budu slobodno stojeće, dvojne ili u nizu. Pogled na more započeo bi se prostirati s 1. kata. Postoje idejni projekti za 3 ili 4 luksuzne stambene jedinice. Priključak struje i vode dovedeni. Do mora ima svega 5 minuta lagane šetnje.

Žman je smješten u uvali Žmančica, a okružen je brdima Gračinom te Velikim i Malim Slotnjakom. Prvi puta se spominje u 13. stoljeću, a iz tog vremena datira i župna crkva sv. Ivana, dok u okolici postoje nalazišta iz pretpovijesnog doba. Posebitost su plodna polja smještena na području Malog i Velikog jezera. Plodove svojih ruku mještani će rado ponuditi svojim gostima, a okus domaćeg vina, sira i maslinovog ulja zasigurno će ostati u sjećanju svim ljubiteljima dobre hrane.

Karta

Kontaktirajte agenta

Matej Samardžić

Operativni menadžer
Matej je operativni menadžer Operete zadužen za širenje poslovanja kao i uvođenje novih tehnologija i prodajnih djelovanja.  Zadovoljstvo klijenta i djelatnika uvijek mu je na prvom mjestu, a naglasak stavlja na prepoznatljivu i vrhunsku kvalitetu Operetine usluge. Ljubitelj je umjetnosti i putovanja, a najviše uživa u pobjedama svojeg tima na svim područjima.