I16777, Zemljište, Milna, Milna, Stambeno, 468.00m2 Milna, Milna, Splitsko-dalmatinska

110.000 €
ID nekretnine: I16777
Vrsta nekretnine: Zemljište
Površina (M 2)
468.00

Nekretnina

  • Cijena po m2: 235.00 EUR
  • Vrsta: Stambeno
  • Nagib: Blagi nagib
  • Voda: Gradska
  • Dozvole: Građevinska

Pogodnosti

  • Priključak za struju

Opis

Zemljište s građevinskom dozvolom, Milna, Brač, 468m2

Nalazi se na atraktivnoj lokaciji u Milni, Uvala Osibova, na otoku Braču. Ograđeno je kamenim zidom, potpuno je očišćeno, ukopano i spremno za gradnju.
Ima prilaz s ceste, te je do mora oko 70 m zračne linije, 100 m hoda. Do samoga zemljišta dovedena je struja, voda i telefon. Budući objekt koji bi se izgradio na zemljištu imao bi pogled na more zbog blagog nagiba. Zemljište je upotpunjeno zelenilom. Dobivena je i plaćena građevinska dozvola 2006. godine, kao i sve komunalne naknade. Uz građevinsku dozvolu dolazi i projekt za izgradnju obiteljske kuće.

Milna je smještena na zapadnom dijelu otoka Brača, 18 km udaljena od Supetra. Milna je jedno od najskladnijih ‘malih mista’ baroknog urbanizma na dalmatinskoj obali i najbolja prirodna luka na otoku. U uvali Osibova nalazi se stara gotička, kao i nova crkva sv. Josipa.

Karta

Kontaktirajte agenta

Filip Borovec

Licencirani agent
Filip je otvorena, vedra i aktivna osoba koja uvijek teži novim izazovima i uspjesima. U poslu je uvijek fokusiran na klijenta, njegove potrebe i želje. Primarno područje djelovanja mu je hrvatska obala. Slobodno vrijeme provodi putujući po Hrvatskoj i svijetu te u ugodnom društvu njemu dragih ljudi i obitelji.