I17397, Trogir, Investicija, Put Šargere Seget, Trogir, Splitsko-dalmatinska

2.800.000 €
ID nekretnine: I17397
Vrsta nekretnine: Investicija
Površina (M 2)
230.00
Površina zemljišta
515.00

Nekretnina

  • Cijena po m2: 5436.89 EUR
  • Vrsta: Turizam
  • Podvrsta: Hotel
  • Stanje: Odlično
  • Voda: Gradska
  • Kanalizacija: Vlastita
  • Dozvole: Uporabna

Opis

Obiteljski hotel sa 18 soba, uhodan i unosan posao, Trogir, Seget Vranjica, 1.144 m2 bruto površine

Kvalitetan hotel s 3* smješten je 80 m od mora u mjestu Seget Vranjice, nedaleko od Trogira i Splita te 8 km od zračne luke. Objekt je u odličnom stanju, redovno održavan i prodaje se kompletnu opremljen i namješten.
Hotel raspolaže sa 48 ležajeva + 12 pomoćnih smještenih u 6 hotelskih apartmana (family room 2+2), 6 dvokrevetnih soba (2+2) i 6 soba (2+1). Svaka soba ima pogled na more, terasu, klimu, centralno grijanje, TV/SAT, telefon, mini bar i wi-fi. U sklopu hotela je restoran i aperitiv bar s dovoljno mjesta za sve goste, lift, garaža te parkiralište za osobne automobile (ukupno 18 mjesta).
Seget Vranjica je popularna lokacija i mjesto izbora turista. Ima raznovrsnu ponudu sadržaja za rekreaciju (tenis, stolni tenis, mini golf, nogomet) ili ugodan odmor na pješčanim i stjenovitim plažama s kojih se pruža pogled na jadranske otoke. Upravo zbog toga ovaj hotel ima odlične rezultate s dobrim povratom investicije.

Kontaktirajte agenta

Matej Samardžić

Operativni menadžer
Matej je operativni menadžer Operete zadužen za širenje poslovanja kao i uvođenje novih tehnologija i prodajnih djelovanja.  Zadovoljstvo klijenta i djelatnika uvijek mu je na prvom mjestu, a naglasak stavlja na prepoznatljivu i vrhunsku kvalitetu Operetine usluge. Ljubitelj je umjetnosti i putovanja, a najviše uživa u pobjedama svojeg tima na svim područjima.