I17610, Rovinj, Investicija, Ulica Ivana Mažuranića Rovinj, Rovinj, Istarska

1.649.000 €

Virtualnu šetnju

možete pogledati ovdje.
ID nekretnine: I17610
Vrsta nekretnine: Investicija
Površina (M 2)
101.00
Površina zemljišta
141.00

Nekretnina

  • Cijena po m2: 11695.04 EUR
  • Vrsta: Turizam
  • Podvrsta: Apartman
  • Stanje: Odlično
  • Voda: Gradska
  • Kanalizacija: Gradska
  • Plin: Ima
  • Dozvole: Uporabna

Opis

Apartmanski objekt s 6 odvojenih apartmana i garažom, Rovinj, Istra, 408 m2 bruto
Ovaj vrhunski izgrađeni objekt smješten je top turističkom dijelu grada prva zona Centener, blizu Hotela Eden, Lone,Monte Molini, Grand Hotela Park, Zlatnog rta parka prirode Punta Corrente i najljepših prirodnih plaža. Objekt je izgrađen po visokim standardima gradnje gdje se pazilo i na najmanje detalje za potpunu funkcionalnost. Kuća je projektirana u 4 etaže. Prva etaža, ujedno i garaža, služi kao spremište i praonica s dovoljno mjesta za prenamjenu u dodatnu smještajnu jedinicu. Svaka od ostalih etaža sastoji se od po 2 opremljena i namještena studio apartmana. Svaki apartman ima svoju kupaonicu, kuhinju i veliku natkrivenu terasu po 18 m2 na kojoj turisti provode najviše vremena.
Objekt je opremljen s detektorima dima, protuprovalni alarmima, el. Roletama, Schüco alu. profilima, sistemom univerzalnoga pametnog ključa, pripremljenim priključcima za sunčeve kolektore, kotao za toplu vodu i podno grijanje od 4 kW dovoljan za svih 6 jedinica, SVEA kuhinja, Gorenje bijela tehnika, Groe sanitarija i krovnim ventilatorima za unakrsnu dijagonalnu ventilaciju kompletnog objekta. Unutarnje obloge su u bijelom mramoru Carara iz Italije, porculanskim pločicama te dizajn stepenica je obrađen s prvoklasnim lakiranim drvenim plohama.
Apartmani postižu dobar komercijalni rezultat, potpunu popunjenost i odlične dojmove gostiju koji su samo internacionalni iz gotovo čitavog svijeta. Zbog mikro lokacije objekta pješice se dođe do uređenih šljunčanih (Monte Molini beach) ili prirodnih kamenih plaža (Cuvi) te jezgre starog grada Rovinja (Sveta Eufemija).
Parking je moguć u garaži ili na 250 parkirnih mjesta blizu objekta koji su besplatni u toku turističke sezone. Uplata kupoprodajne cijene moguće je na račun izvan Hrvatske. (UBS, Credit Suisse, Reiffeisen Bank).

Virtualna šetnja : https://Opereta-d-o-o.vr-360-tour.com/e/AsgBbe77Tto/e?hidehotspotlabels=true&hidelive=true&hidetitle=true

Kontaktirajte agenta

Matej Samardžić

Operativni menadžer
Matej je operativni menadžer Operete zadužen za širenje poslovanja kao i uvođenje novih tehnologija i prodajnih djelovanja.  Zadovoljstvo klijenta i djelatnika uvijek mu je na prvom mjestu, a naglasak stavlja na prepoznatljivu i vrhunsku kvalitetu Operetine usluge. Ljubitelj je umjetnosti i putovanja, a najviše uživa u pobjedama svojeg tima na svim područjima.