I17657, Zemljište, Pakoštane, Pakoštane, Stambeno, 1047.00m2 Pakoštane, Pakoštane, Zadarska

140.000 €
ID nekretnine: I17657
Vrsta nekretnine: Zemljište
Površina (M 2)
1047.00

Nekretnina

  • Cijena po m2: 161.00 EUR
  • Vrsta: Stambeno
  • Nagib: Ravno
  • Voda: Gradska
  • Kanalizacija: Gradska

Pogodnosti

  • Priključak za struju

Opis

Stambeno građevinsko zemljište sa kućom, 1047 m2, Pakoštane

Stambeno građevinsko zemljište ukupne površine 1047 m2 nalazi se u Pakoštanama između Vranskog jezera i mora. zemljište se sastoji od dvije parcele. Na jednoj od parcela nalazi se kuća, a na drugoj maslinik.
Može se graditi objekt do tri etaže (prizemlje, prvi kat, i visoko potkrovlje). Zemljište je idealno za gradnju obiteljske kuće sa bazenom u svrhu rezidencije, ali isto tako i u komercijalne svrhe.
Postoji mogućnost kupnje samo jedne parcele.
Pakoštane su malo bogato dalmatinsko mjesto smješteno u samom središtu jadranske obale i jedinstvenom položaju između mora i Vranskog jezera, te okružen s četiri nacionalna parka (Kornati, Krka, Paklenica i Plitvička jezera). Dobra povezanost s europskom cestovnom mrežom, neposrednom blizinom aerodroma (Zadar i Trogir), te redovite trajektne linije s Italijom čine Pakoštana privlačim odredištem za odmor i turizam.

Kontaktirajte agenta

Franjo Redžić

Licencirani agent
Franjo je pristupačna i pro aktivna osoba. Lako prepoznaje i razumije potrebe i želje svog klijenta. Posao radi temeljito, s osmjehom. Dostupnost klijentima i odnos prema zastupanju njihovih interesa stavlja na prvo mjesto u djelovanju. Franjo ništa ne prepušta slučaju. Slobodno vrijeme provodi s prijateljima, a njegova strast prema gastronomiji rezultira ukusnim delicijama.