I18303, Kuća, Brtonigla, Nova Vas, Gromače, 278.00m2 Brtonigla, Brtonigla, Istarska

750.000 €

Virtualnu šetnju

možete pogledati ovdje.
ID nekretnine: I18303
Vrsta nekretnine: Kuća
Površina (M 2)
278.00
Površina zemljišta
2000.00
Broj soba
4
Kupaonice
4

Nekretnina

 • Cijena po m2: 2697.84 EUR
 • Tip objekta: Samostojeća
 • Stanje: Luksuzno
 • Parking: Parkirno mjesto
 • Godina gradnje: 2020
 • Grijanje: Električno
 • Voda: Gradska
 • Kanalizacija: Vlastita
 • Dozvole: Uporabna
 • En. certifikat: A

Pogodnosti

 • Terasa

Opis

Ekskluzivna vila s bazenom u privatnom naselju, 278 m2, okućnica 2.000 m2

Ova luksuzna vila, napravljena prema najvišim standardima gradnje, smještena je u privatnom naselju sa sveukupno 6 vila istoga tipa. Intimna i izdvojena lokacija s otvorenim pogledom na more smještena je iznad doline rijeke Mirne, zelenom utočištu uz prekrasni ornitološki rezervat koji refundira pojam suživota s prirodom, na pola puta između Novigrada i Buja. Vila je samo 3 kilometra udaljena od gradića Brtonigle, poznatog po vinskim podrumima, izvrsnim konobama, špilji Mramornici i zanimljivoj povijesti. U neposrednoj okolici nalaze se brojne staze pogodne za vožnju bicikla, pješačenje i trčanje.

Luksuzna dvoetažna vila okrenuta je prema jugozapadu, površine 278 m2, a sadrži 4 sobe s pripadajućim kupaonicama s walk-in tušem, veliku kuhinju i veliki otvoreni koncept dnevnog boravaka. Iz dnevnog prostora se izlazi u uređen vrt ograđen kamenim zidovima s grijanim bazenom od 40 m2 i sunčalištem. Posebnost i specifičnost ove moderne vile su staklene stijene koje omogućuju otvorenu komunikaciju unutarnjeg prostora s vanjskim. Interijer je upotpunjen dizajnerskim pločicama, kvalitetnim parketima i sanitarijama te unutarnjim kaminom, dok staklene stijene osiguravaju pogled na more iz svih prostorija. Vila je također opremljena klimatizacijskim sustavom, unutarnjim kaminom i podnim grijanjem (Daiken) na bazi toplinskih pumpi koje osiguravaju veliku uštedu energije. Privatno parkiralište, natkrivena vanjska terasa, ljetna kuhinja, roštilj, kao i ograđena okućnica s uređenim vrtom samo su dodatni plus cijelom konceptu.

Istra je jedna od najpoželjnijih hrvatskih regija za život i svjetskih destinacija za odmor, ona je koncentrat prirodne ljepote i povijesnog šarma. Brojne konobe i agroturizmi uz vrhunska vina i maslinova ulja čine je eno-gastro prijestolnicom Hrvatske, a biciklističke i pješačke staze koje se isprepliću čitavim poluotokom izvrsna su prilika za rekreaciju u netaknutoj prirodi. Istra je tako blizu srednjeeuropskih odredišta i uistinu poseban kutak raja.

VIrtualno 360 razgledavanje vile: https://Opereta-d-o-o.vr-360-tour.com/e/AsgBcySziVA/e?hidehotspotlabels=true&hidetitle=true

Karta

Kontaktirajte agenta

Matej Samardžić

Operativni menadžer
Matej je operativni menadžer Operete zadužen za širenje poslovanja kao i uvođenje novih tehnologija i prodajnih djelovanja.  Zadovoljstvo klijenta i djelatnika uvijek mu je na prvom mjestu, a naglasak stavlja na prepoznatljivu i vrhunsku kvalitetu Operetine usluge. Ljubitelj je umjetnosti i putovanja, a najviše uživa u pobjedama svojeg tima na svim područjima.