I18663, Makarska, Investicija, Baškovići Makarska, Makarska, Splitsko-dalmatinska

1.100.000 €
ID nekretnine: I18663
Vrsta nekretnine: Investicija
Površina (M 2)
0.00
Površina zemljišta
420.00

Nekretnina

  • Cijena po m2: 2619.05 EUR
  • Vrsta: Zgrada
  • Podvrsta: Stambena
  • Stanje: Luksuzno
  • Dozvole: Uporabna

Opis

Prodaje se kompleks Four sisters of the Adriatic koji se nalazi u Velikom brdu u Makarskoj. Kompleks se sastoji od četiri identične, novoizgrađene luksuzne vile. Svaka od vila je pozicionirana na zasebnoj parceli, kao samostojeći objekt neovisan o drugim vllama. Površina svake od vila iznosi u prosjeku oko 350 m2 (suteren, prizemlje i kat), a površina pripadajućih parcela iznosi oko 420 m2. Sve četiri vile imaju otvoren pogled na more i otoke s jedne strane te na planinu Biokovo s druge strane. Cijeli kompleks je pomno dizajniran i kompletno opremljen svim sadržajima i opremom potrebnom za stanovanje. Svaka vila ima vlastiti bazen i vanjski kamin. Iako se nalaze jedna do druge, vile imaju osiguranu privatnost i diskreciju.
Svaka vila se prodaje po cijeni od 1.100.000,00 € uz mogućnost kupnje sve četiri vila po cijeni od 4.000.000,00 €. Dnevni najam iznosi od 550 € do 800 € po danu.
Video prezentacija dostupna je na youtubeu (obavezno pogledati) : https://www.youtube.com/watch?v=Mj8nuw7J7dc

Kontaktirajte agenta

Krunoslav Lisjak

Razvoj projekata
Krunoslav je zadužen za razvoj projekata i odnose s financijskim i institucionalnim investitorima. Na prvo mjesto stavlja povjerenje klijenata koji su za svog partnera na tržištu nekretnina odabrali Operetu, a koja im svojom sveobuhvatnom i kvalitetnom uslugom pomaže u njihovom potrebama i daljnjem poslovnom razvoju. Raduju ga obiteljska druženja, glazba i sport, kao i otvorenost prema novim znanjima i vještinama.