I19269, Zemljište, Lupoglav, Lupoglav, Stambeno, 1835.00m2 Lupoglav, Lupoglav, Istarska

53.000 €
ID nekretnine: I19269
Vrsta nekretnine: Zemljište
Površina (M 2)
1835.00

Nekretnina

  • Cijena po m2: 28.88 EUR
  • Vrsta: Stambeno
  • Nagib: Blagi nagib
  • Voda: Gradska
  • Dozvole: Lokacijska

Pogodnosti

  • Priključak za struju

Opis

Zemljište, Gorenja Vas, Lupoglav, 1835 m2

Građevinsko zemljište je pravokutnog oblika, površine 1835 m2. Nalazi se u mjesto Lupoglav, naselju Gorenja Vas.
Infrastruktura je u blizini parcele. Teren je pod blagim nagibom. Moguće je izgraditi obiteljsku kuću s prostranom okućnicom. Prosječne dimenzije su 68×27.

U krugu 300 metara od zemljišta nalaze se dućani, pošta, ljekarna, ambulanta, vrtić, škola, autobusna i željeznička stanica, restoran, kafići, park.

Lupoglav je sjedište istoimene općine smješten na sjeveroistočnom dijelu Istarske županije. Prometno zauzima izuzetno povoljan položaj s obzirom da kroz njega prolaze glavni cestovni pravci koji spajaju Istarsku županiju i ostatak Hrvatske. Do Pazina, Buzeta i Rijeke ima sve 20 minuta vožnje. 3 km od parcele je Park prirode Učka i uređena pješačka staza koja vodi do vrha i kanjon “Draga” pogodna za penjanje po stijenama. Uz Učku se nadovezuje i Ćićarija (11 Km) sa svojim znamenitostima. Nedaleko Lupoglava je i najmanji gradić na svijetu koji se zove Hum.

Do mora ima svega 20 minuta.

Karta

Kontaktirajte agenta

Matej Samardžić

Operativni menadžer
Matej je operativni menadžer Operete zadužen za širenje poslovanja kao i uvođenje novih tehnologija i prodajnih djelovanja.  Zadovoljstvo klijenta i djelatnika uvijek mu je na prvom mjestu, a naglasak stavlja na prepoznatljivu i vrhunsku kvalitetu Operetine usluge. Ljubitelj je umjetnosti i putovanja, a najviše uživa u pobjedama svojeg tima na svim područjima.