I19718, Zemljište, Brtonigla, Brtonigla, Stambeno, 23769.00m2 Brtonigla, Brtonigla, Istarska

1.350.000 €

Virtualnu šetnju

možete pogledati ovdje.
ID nekretnine: I19718
Vrsta nekretnine: Zemljište
Površina (M 2)
23769.00

Nekretnina

  • Cijena po m2: 56.00 EUR
  • Vrsta: Stambeno
  • Nagib: Ravno
  • Voda: Gradska
  • Kanalizacija: Gradska
  • Plin: Ima
  • Dozvole: Uporabna

Pogodnosti

  • Priključak za struju

Opis

Zemljište mješovite namjene, infrastruktura, kuća, garaža, gospodarski objekti, 23.769 m2, Brtonigla,
Zemljište mješovite namjene ukupne površine od 23.769 m2 (više manjih parcela) nalazi se na zapadnom djelu poluotoka Istre u neposrednoj blizini naselja Brtonigle. Na zemljištu se nalazi kuća s dvije garaže po dva parkirna, nekoliko manjih gospodarskih objekata i natkriveni prostor (300 m2) za parkiranje kampera i brodova. Kuća, katnica potpuno namještena i opremljena je 300 m2 neto korisne površine. Posljednja adaptacija na kući je bila 2015 godine kada se stavljala nova fasada s izolaciji prema Europskim standardima, dok je krov i stolarija obnovljena 2013 – 2014 godine. Kuća se sastoji od 3 stambene jedinice i poslovnim prostorom te prostrane terase s koje se proteže panoramski pogled na naselje Brtoniglu i okolicu. Kuća ima uporabnu dozvolu te je vlasništvo čisto. Pristup zemljištu je omogućen asfaltnim putem sa više strana te ispred glavnog ulaza postoji priključak na gradski plin i kanalizaciju.
Pozicija zemljišta (4 km od mora, 5 km do ulaza na autoput, 35 km od Trsta, 400 m od svih potrebnih sadržaja kao što su banke, dućani, pošte, autobusni kolodvor, …) je idealna za nastavak već izvrsnog postojećeg poslovanja (suha marina sa stalnim korisnicima) te uz određena ulaganja moguće je poslovanje višestruko unaprijediti sa dodatnim natkrivenim prostorima za zbrinjavanje kampera i brodova, gradnje radionice za servisiranje istih, dodatne smještajne i ugostiteljske jedinice za goste, sportsko rekreativni sadržaji i slično, ovisno o ambicijama i planovima budućeg vlasnika.
Zbog svoje namjene i ne donesenog Urbanističkog plana uređenja (UPU) moguća je gradnja različitih tipova (trgovački centar, športsko rekreacijski centar, hoteli, resort, skladišta, proizvodne hale, stambena naselja, kuće za odmor i drugo).
Zemljište je pod video nadzorom. Pogledajte virtualnu šetnju:https://Opereta-d-o-o.vr-360-tour.com/e/AsgBclt0R6s/e?hidehotspotlabels=true&hidelive=true&hidetitle=true

Karta

Kontaktirajte agenta

Franjo Redžić

Licencirani agent
Franjo je pristupačna i pro aktivna osoba. Lako prepoznaje i razumije potrebe i želje svog klijenta. Posao radi temeljito, s osmjehom. Dostupnost klijentima i odnos prema zastupanju njihovih interesa stavlja na prvo mjesto u djelovanju. Franjo ništa ne prepušta slučaju. Slobodno vrijeme provodi s prijateljima, a njegova strast prema gastronomiji rezultira ukusnim delicijama.