I19850, Zemljište, Starigrad Paklenica, Tribanj, Stambeno, 1414.00m2 Starigrad, Starigrad Paklenica, Zadarska

102.000 €
ID nekretnine: I19850
Vrsta nekretnine: Zemljište
Površina (M 2)
1414.00

Nekretnina

  • Cijena po m2: 72.00 EUR
  • Vrsta: Stambeno
  • Nagib: Blagi nagib
  • Dozvole: Lokacijska

Pogodnosti

  • Priključak za struju

Opis

Građevinsko zemljište, 40 m do mora , 1.414 m2, Tribanj, Starigrad – Paklenica

Građevinsko zemljište s panoramskim pogledom na more i otok Pag u udaljenosti 40 m do mora, površine 1.414 m2 smješteno je u Tribnju, nedaleko od Starigrada.
Trenutno se na zemljištu nalazi izgrađeni legalizirani objekt bruto površine 58 m2.
Parcela se nalazi u blizni nekoliko izgrađenih kuća. Svi potrebni priključci nalaze se uz parcelu, a na vlastitu cisternu i septičku jamu je već spojeno. Prema službenim informacijama pročelnika za komunalne poslove Općine Starigrad voda do zemljišta će doći najkasnije do sredine 2023. godine.

Zemljište je pravilnog oblika i u blagom padu, odnosno uzvišeno naspram ceste, što osigurava dodatan mir i privatnost. Čestica ima pristup preko javnog puta (državna cesta D8), te se radi prema Pravilniku o uvjetima za projektiranje i izgradnju priključaka i prilaza na javnu cestu. Prostornom planu uređenja općine Starigrad je definirano da se na parceli može izgraditi građevinski objekt bruto površine 700 m2 + 150 m2 pomoćne građevine.

Prednost zemljišta osim blizine mora je sama lokacija i blizina od 7 km do nacionalnog parka Paklenice. Starigrad je mjesto poznato po kristalno čistom moru, ribolovu, te planinskim stazama. Svi potrebni sadržaji su u neposrednoj blizini parcele.

Karta

Kontaktirajte agenta

Matej Samardžić

Operativni menadžer
Matej je operativni menadžer Operete zadužen za širenje poslovanja kao i uvođenje novih tehnologija i prodajnih djelovanja.  Zadovoljstvo klijenta i djelatnika uvijek mu je na prvom mjestu, a naglasak stavlja na prepoznatljivu i vrhunsku kvalitetu Operetine usluge. Ljubitelj je umjetnosti i putovanja, a najviše uživa u pobjedama svojeg tima na svim područjima.