I19929, Zemljište, Jasenice, Jasenice, Stambeno, 679.00m2 Jasenice, Jasenice, Zadarska

260.050 HRK
ID nekretnine: I19929
Vrsta nekretnine: Zemljište
Površina (M 2)
679.00

Nekretnina

  • Cijena po m2: 51.54 EUR
  • Vrsta: Stambeno
  • Nagib: Blagi nagib
  • Dozvole: Lokacijska

Pogodnosti

  • Priključak za struju

Opis

Građevinsko zemljište, Maslenica, Jasenice, 679 m2

Građevinsko zemljište s pogledom na more nalazi se u Jasenicama u blizini Masleničkog mosta. Pravilnog je oblika i blagog nagiba, površine 679 m2. Do mora ima 700 m, odnosno 10 minuta hoda.
Na zemljištu je moguće izgraditi obiteljsku kuću ili apartmanski objekt. Infrastruktura je u neosrednoj blizini parcele.

Jasenice su se smjestile na podnožju južne strane Velebita. Sastavni dio općine Jasenica je priobalno mjesto Maslenica koja se smjestila u Novigradskom moru na samoj obali, sa svim prednostima zatvorenog i toplog mora hrvatskog priobalja. Posjeduje svu urbanu infrastrukturu s nekoliko prodavaonica, manji hotel na samoj obali, kao i veliki broj apartmana.

U samom mjestu se nalazi nekoliko restorana sa bogatom ponudom, diskoteka za mlađu populaciju, kao i ostali sadržaji takve turističke destinacije.
Mjesto smješteno na samoj obali Novigradskog mora, okruženo nacionalnim parkovima i parkovima prirode (park prirode Velebit, nacionalni park Paklenica, kanjon rijeke Zrmanje), a blizina grada Zadra mu daje posebnu vrijednost.

Zahvaljujući neposrednoj blizini autoceste Zagreb – Split, zračnoj luci Zadar, te neposrednoj blizini dvaju impozantnih mostova koji premošćuju Novsko ždrilo, kvalitetnom smještaju, ovo mjesto postaje sve traženija turistička destinacija.

Kontaktirajte agenta

Matej Samardžić

Operativni menadžer
Matej je operativni menadžer Operete zadužen za širenje poslovanja kao i uvođenje novih tehnologija i prodajnih djelovanja.  Zadovoljstvo klijenta i djelatnika uvijek mu je na prvom mjestu, a naglasak stavlja na prepoznatljivu i vrhunsku kvalitetu Operetine usluge. Ljubitelj je umjetnosti i putovanja, a najviše uživa u pobjedama svojeg tima na svim područjima.