I20024, Zemljište, Šolta, Nečujam, Stambeno, 5684.00m2 Šolta, Šolta, Splitsko-dalmatinska

595.000 €
ID nekretnine: I20024
Vrsta nekretnine: Zemljište
Površina (M 2)
5684.00

Nekretnina

  • Cijena po m2: 104.68 EUR
  • Vrsta: Stambeno
  • Nagib: Blagi nagib
  • Voda: Gradska
  • Kanalizacija: Nema
  • Dozvole: Lokacijska

Pogodnosti

  • Priključak za struju

Opis

Građevinsko zemljište, Nečujam, otok Šolta, površine 5.684 m2

Građevinsko zemljište, površine 5.684 m2 nalazi se u Nečujmu, na otoku Šolti, u drugom redu do mora, a prvi je red neizgrađeni. Do mora i plaže je minuta hoda. Veličina parcele omogućuje izgradnju apartmanskog objekta ili više vila s bazenom. Infrastruktura, odnosno struja i voda su već na terenu.
Zemljištu je moguće pristupiti asfaltiranom cestom, također postoji i pristupni put do mora.

Zbog odlične pozicije zemljište je okruženo morem, odnosno s tri strane će biti moguć pogled iz izgrađenog objekta. Osim plaže pokraj parcele, u neposrednoj blizini nalazi se još nekoliko plaža za kupanje i odmor.

Minimalna površina građevinske parcele je za slobodno stojeće građevine 400 m2, a za dvojne 300 m2. Maksimalni koeficijent izgrađenosti za samostojeće kig=0,3, a za dvojne građevine kig=0,4. Maksimalni koeficijent iskorištenosti je kis=0,8. Za izvedbu terasa i balkona dopušta se povećanje iskorištenosti do 10%. Maksimalni broj etaža P +1 sa maksimalnom visinom V=7 m. Pomoćne zgrade (garaže, spreme, skladišta, ljetne kuhinje i sl.) najveće površine od 50 m2.

Susjedstvo je tiho, sigurno i mirno, pogled na Split i okolicu. Parcela je udaljena 15 minuta vožnje od trajektne linije za Split, a okružena je svim potrebnim stvarima za ugodan odmor.
Otok Šolta je obiteljsko mjesto s dobrom povezanošću te skrivenim pješčanim i kamenim uvalama za avanturiste.

Karta

Kontaktirajte agenta

Matej Samardžić

Operativni menadžer
Matej je operativni menadžer Operete zadužen za širenje poslovanja kao i uvođenje novih tehnologija i prodajnih djelovanja.  Zadovoljstvo klijenta i djelatnika uvijek mu je na prvom mjestu, a naglasak stavlja na prepoznatljivu i vrhunsku kvalitetu Operetine usluge. Ljubitelj je umjetnosti i putovanja, a najviše uživa u pobjedama svojeg tima na svim područjima.