I20175, Zemljište, Klis, Klis, Stambeno, 1000.00m2 Klis, Klis, Splitsko-dalmatinska

55.000 €
ID nekretnine: I20175
Vrsta nekretnine: Zemljište
Površina (M 2)
1000.00

Nekretnina

  • Cijena po m2: 55.00 EUR
  • Vrsta: Stambeno
  • Nagib: Ravno
  • Voda: Gradska

Pogodnosti

  • Priključak za struju

Opis

Građevinsko zemljište, Klis, površine 1.000 m2

Građevinsko zemljište pravilnog oblika površine 1.000 m2 nalazi se u mjestu Konjsko, općina Klis, u novoj zoni predviđenoj za gradnju. Obzirom da dobru prometnu povezanost, do Splita je svega nešto manje od 15 minuta vožnje.
Na zemljištu je moguće graditi kuću s bazenom. Koeficjent izgrađenosti je 0.3 za slobodne građevine, katnost PO+SU+PR+2.

Glavni plinovod prolazi na 100 m od zemljišta, kao i vodovod punog profila i tlaka za vanjsku hidrantsku mrežu. Za potrebe većeg zahvata u neposrednoj blizini je 10kV dalekovod koji omogućava postavljanje stupne trafostanice.

Sama lokacija je idealna za život u intimnom i izdvojenom okruženju, 15 min udaljena od Splita brzom cestom kojom se izbjegava poznatni splitski prometni čep, 5 min udaljena od ulaza Dugopolje na autoput, blizina Tomy dućana koji se polako širi u veći prodajni centar, autobusna stanica na čvorištu mnogobrojnih autobusnih linija, u samom središtu radijusa 20 km okolnih postojećih i planiranih poslovnih zona.

Zemljište i lokacija je idealno za nekoga tko želi pobjeći od urbanog stila života, ali i dalje biti blizu svega, te za novi moderni turizam koji ostavlja naglasak na dodatni sadržaj.

Mogućnost kupnje i veće parcele, ovisno o željama za gradnju.

Obzirom da je Split i njegova okolica već poprilično izgrađena, kao i susjedno Dugopolje, te da je u planu tunel kroz Kočinje brdo (5 godina), tunel kroz Kozjak prema Kaštelanskoj rivijeri i aerodromu za ovo područje je budući zamak razvoja i mjesto gdje će živjeti, malobrojni sretnici.

Klis, kao brdo oko kojega se razvilo naselje Klis, najpoznatije je po svojoj tvrđavi koja je jedan od simbola hrvatskog otpora u vrijeme prodora Turaka. Promatran iz Splita, vrh Klisa djeluje kao hrid sa čije zapadne strane se pruža Kozjak, a istočne Mosor. Ujedno je predstavljao prijevoj koji je spajao Split za zaleđem, odnosno Zagorom. Tu ulogu ima i danas, jer njime prolaze stara i nova cesta iz Splita prema sjeveru, odnosno spoj prema novoj autocesti. Klis se nalazi oko 5 km od Splita.

Karta

Kontaktirajte agenta

Matej Samardžić

Operativni menadžer
Matej je operativni menadžer Operete zadužen za širenje poslovanja kao i uvođenje novih tehnologija i prodajnih djelovanja.  Zadovoljstvo klijenta i djelatnika uvijek mu je na prvom mjestu, a naglasak stavlja na prepoznatljivu i vrhunsku kvalitetu Operetine usluge. Ljubitelj je umjetnosti i putovanja, a najviše uživa u pobjedama svojeg tima na svim područjima.