I20200, Kuća, Knin, Knin, Lašvanski put, 332.00m2 Knin, Knin, Šibensko-kninska

150.000 €

Virtualnu šetnju

možete pogledati ovdje.
ID nekretnine: I20200
Vrsta nekretnine: Kuća
Površina (M 2)
332.00
Površina zemljišta
1021.00

Nekretnina

  • Cijena po m2: 451.81 EUR
  • Tip objekta: Samostojeća
  • Stanje: Vrlo dobro
  • Parking: Garaža i parkirno mjesto
  • Godina gradnje: 1988
  • Grijanje: Centralno zgrada
  • Voda: Gradska
  • Dozvole: Uporabna
  • En. certifikat: U izradi

Opis

Kuća na 4 etaže s prostranom okućnicom, površine 249 m2, Knin

Priroda, zelenilo i mir, opisuje ovu kuću i mjesto Knin. Obiteljska kuća prostire na 4 etaže i smještena je na velikoj parceli površine 1.021 m2.

Na prvoj etaži je prostrani podrum u kojem su 2 parking mjesta. Također se u njemu nalazi peć koja osigurava centralno grijanje na pelete za cijelu kuće. Također je na krovu postavljeno solarno grijanje koje je potrebno obnoviti.
U prizemlju se nalazi moderno preuređeni i namješteni stan koji se sastoji od hodnika, dvije spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom, dnevnog boravka, kupaonice i balkona. Prvi kat je u fazi obnove i polunamješten, a treći je u roh-bau fazi. Svaka etaža je podjednake veličine, odnosno 3 zasebna stana. U visokom potkrovlju se nalazi bojler za cijelu kuću.

Dvorište je popunjeno zelenilom, stablima, mjestom za odmor i uživanje u prirodi, te još dosta prostora za dodatne sadržaje. Također je postavljen vanjski tuš za dodatno rashlađivanje tijekom ljeta.
Parkirati je moguće u 2 garaže.

50 km udaljeno od mora, otprilike sat vremena vožnje. Centar i svi potrebni sadržaji, kao što su dućani, škola, dom zdravlja, svega nekliko minuta udaljeni od kuće.
Planina Dinara (najviši vrh Hrvatske) koji će biti uskoro i park prirode se vidi s balkona.
Nacionalni park Krka 30 km udaljen, a rijeka Krka je manje od 500 m od kuće. Lokacija idealna za miran život, okružena čudesnom prirodom, rijekama i planinama. Knin se počeo se razvijati kao turistički grad.

Virtualna šetnja:https://Opereta-d-o-o.vr-360-tour.com/e/AsgBeDqFiC8/e?hidehotspotlabels=true&hidelive=true&hidetitle=true

Karta

Kontaktirajte agenta

Matej Samardžić

Operativni menadžer
Matej je operativni menadžer Operete zadužen za širenje poslovanja kao i uvođenje novih tehnologija i prodajnih djelovanja.  Zadovoljstvo klijenta i djelatnika uvijek mu je na prvom mjestu, a naglasak stavlja na prepoznatljivu i vrhunsku kvalitetu Operetine usluge. Ljubitelj je umjetnosti i putovanja, a najviše uživa u pobjedama svojeg tima na svim područjima.