I20386, Kuća, Skradin, Skradin, Ribarska Ulica, 111.00m2 Skradin, Skradin, Šibensko-kninska

111.000 €
ID nekretnine: I20386
Vrsta nekretnine: Kuća
Površina (M 2)
111.00
Površina zemljišta
122.00
Broj soba
3

Nekretnina

  • Cijena po m2: 1000.00 EUR
  • Tip objekta: Samostojeća
  • Stanje: Za adaptaciju
  • Godina gradnje: 1920
  • Grijanje: Nema
  • Voda: Gradska
  • Kanalizacija: Gradska
  • En. certifikat: Nema

Opis

Kuća u staroj jezgri Skradina, 50 m do mora, površine 111 m2

Kuća za adaptaciju na izvrsnoj lokaciji u centru stare jezgre Skradina.
Stambena površina kuće je 111 m2, dok je površina okućnice 46.00 m². Dvorište je okrenuto prema obalnoj strani i ima izlaz na glavnu ulicu koja vodi do rive. Veliki potencijal kuće osim same lokacije je moguća prilagodba kuće i za poslovnu namjenu.

Kuća se sastoji od dvije etaže. U prijašnjem stanju kuće, prizemlje se sastojalo od kuhinje s blagovaonicom, kupaonice s toaletom, spremišta i stubišta, a na sjevernoj strani je podrum, odnosno konoba.
Na katu su tri sobe koje su povezane hodnikom. Debljina zidova je 60 cm. U kući je provedena struja, vodovod i kanalizacija.

Skradin je romantičan mediteranski grad uskih isprepletenih ulica, lukova i stubišta. Položaj Skradina je na samom ulazu u Nacionalni park Krka, što ga čini jednim od najznačajnijih nautičkih odredišta na Jadranu. Također je jedno od najvažnijih turističkih odredišta u Hrvatskoj. Impresivna ACI marina sa 180 vezova poznata je po dobrom strateškom položaju i njezinu prirodnom okruženju. Skradin je jedan je od najstarijih hrvatskih gradova. Udaljen je 15 kilometara od Šibenika.

Karta

Kontaktirajte agenta

Matej Samardžić

Operativni menadžer
Matej je operativni menadžer Operete zadužen za širenje poslovanja kao i uvođenje novih tehnologija i prodajnih djelovanja.  Zadovoljstvo klijenta i djelatnika uvijek mu je na prvom mjestu, a naglasak stavlja na prepoznatljivu i vrhunsku kvalitetu Operetine usluge. Ljubitelj je umjetnosti i putovanja, a najviše uživa u pobjedama svojeg tima na svim područjima.