I20617, Kuća, Petrčane, Petrčane, Ulica XII, 546.20m2 Petrčane, Petrčane, Zadarska

900.000 €

Virtualnu šetnju

možete pogledati ovdje.
ID nekretnine: I20617
Vrsta nekretnine: Kuća
Površina (M 2)
546.20
Površina zemljišta
734.00

Nekretnina

 • Cijena po m2: 1647.75 EUR
 • Tip objekta: Samostojeća
 • Stanje: Novouređeno
 • Parking: Garaža i parkirno mjesto
 • Godina gradnje: 2008
 • Grijanje: Centralno zgrada
 • Voda: Gradska
 • Kanalizacija: Vlastita
 • Plin: Nema
 • Dozvole: Uporabna
 • En. certifikat: C

Opis

Investicijski objekt kuća sa 8 apartmana s terasama i pogledom na more, površine 546 m2, Petrčane

Kuća se nalazi u Petrčanima, 170 m do mora, odnosno 2 minuta šetnje. Ukupna neto korisna površina kuće je 546,20 m2, a nalazi se na parceli površine 734 m2. Prostire se na 5 etaža, podrum, prizemlje, 2 kata i potkrovlje. Prizemlje se sastoji od 2 stana, jedan manji, površine 35 m2 i jedan dvoetažni koji se sam po potrebi se može odvojiti u 2 odvojena stana, površine 97,28 m2. Na prvom katu su također 2 stana, jedan je površine 50,07 m2, a drugi veći 79,22 m2. Drugi kat je podijeljen na 3 stambene jedinice, prvi stan je površine 40,12 m2, drugi 36,57 m2 i treći 44,52 m2. U potkrovlju je posljednji stan površine 40,37 m2. Svaki stan ima svoju terasu sa otvorenim pogledima. Posebnost lokacije i pogleda jest zeleni pojas u kojem nije moguća gradnja koji se proteže ispred parcele, do obale. Na objektu je izvedena solarna elektrana koja investitoru omogućuje električnu neovisnost i mogućnost prodaje viška proizvedene energije.

Kuća je u potpunosti namještena i opremljena kvalitetnim materijalima, spremna za turističku djelatnost odmah. Investitor kupnjom dobiva profitabilan i uhodan posao i vlastitu solarnu elektranu.
Zadnja adaptacija je bila 2013. godine. Prozori su PVC, dok je fasadna termoizolacija debljine 5 cm. Podovi su obloženi laminatom i keramičkim pločicama.

U svim apartmanima su postavljeni klima uređaji, a grijanje je centralno (solarno) koje se dopunjuje strujom, a u potkrovlju je fotonaponska elektrana. Kuća je spojena na gradski vodovod ima svoju septičku jamu. Priključak na kanalizaciju planiran je za sljedeću godinu.

Parkirati je moguće u postojeću garažu koja se nalazi iza kuće, a također su i u dvorištu 4 natkrivena parkirna mjesta, te 2 dodatna.

Prednost kuće je i stvarno posebna i prostrana terasa, postojeći vrt umjesto kojeg je moguće izvesti bazen, te kameni roštilj za opuštanje i druženje.
Iz kuće se prostire pogled na more, a sama lokacija je idealna za one koji se žele odmoriti bez vozila, jer su svi sadržaji nadohvat ruke.

Petrčane se nalaze između gradova Zadra i Nina, neposredno između naselja Kožino i Zaton. Grad Zadar se nalazi 12 km južno od Petrčana. Zahvaljujući povoljnom geografskom položaju, između dva poluotoka, blagonaklonoj klimi, plodnoj zemlji i izvorima voda, prostor Petrčana je od najstarijih vremena bio ugodan za život.

Virtualno razgledajte nekretninu:https://Opereta-d-o-o.vr-360-tour.com/e/AsgBeoD2vhU/e?hidehotspotlabels=true&hidelive=true&hidetitle=true

Karta

Kontaktirajte agenta

Matej Samardžić

Operativni menadžer
Matej je operativni menadžer Operete zadužen za širenje poslovanja kao i uvođenje novih tehnologija i prodajnih djelovanja.  Zadovoljstvo klijenta i djelatnika uvijek mu je na prvom mjestu, a naglasak stavlja na prepoznatljivu i vrhunsku kvalitetu Operetine usluge. Ljubitelj je umjetnosti i putovanja, a najviše uživa u pobjedama svojeg tima na svim područjima.