I20811, Zemljište, Lupoglav, Lupoglav, Stambeno, 1999.00m2 Lupoglav, Lupoglav, Istarska

99.950 €
ID nekretnine: I20811
Vrsta nekretnine: Zemljište
Površina (M 2)
1999.00

Nekretnina

  • Cijena po m2: 50.00 EUR
  • Vrsta: Stambeno
  • Nagib: Blagi nagib
  • Voda: Gradska
  • Dozvole: Građevinska

Pogodnosti

  • Priključak za struju

Opis

Zemljište s građevinskom dozvolom i projektom, Gorenja Vas, Lupoglav, 1.999 m2

Građevinsko zemljište je pravokutnog oblika, površine 1.999 m2. Nalazi se u mjesto Lupoglav, naselju Gorenja Vas.
Za zemljište je ishodovana građevinska dozvola i detaljni glavni projekt za izgradnju obiteljske kuće, bruto površine 164 m2. Planirana stambena građevina će biti prizemnica sa višestrešnim krovištem.
Stambena građevina će biti smještena na zapadnom dijelu građevinske čestice, gdje je građevinski pravac od regulacijskog pravca sa zapadne strane udaljen 5,0 m. Građevina je od južne međe udaljena 7,08 – 7,55 m, od sjeverne međe 3,81 – 6,16 m i od istočne međe 49,07 – 49,90 m. Ulaz u stambenu građevinu će biti smješten s južne strane građevine.

Kuća će se sastojati od ulaznog podesta, ulaznog hodnik, hodnika, dnevnog boravka i blagavaonice, kuhinje, izbe, 3 spavaće sobe, kupaonice, toaleta, 2 natkrivene terase i 2 nenakrivene terase.
U projektu je također i troškovnik za instalacije potrebne za gradnju.

U krugu 300 metara od zemljišta nalaze se dućani, pošta, ljekarna, ambulanta, vrtić, škola, autobusna i željeznička stanica, restoran, kafići, park.

Lupoglav je sjedište istoimene općine smješten na sjeveroistočnom dijelu Istarske županije. Prometno zauzima izuzetno povoljan položaj s obzirom da kroz njega prolaze glavni cestovni pravci koji spajaju Istarsku županiju i ostatak Hrvatske. Do Pazina, Buzeta i Rijeke ima sve 20 minuta vožnje. 3 km od parcele je Park prirode Učka i uređena pješačka staza koja vodi do vrha i kanjon “Draga” pogodna za penjanje po stijenama. Uz Učku se nadovezuje i Ćićarija (11 Km) sa svojim znamenitostima. Nedaleko Lupoglava je i najmanji gradić na svijetu koji se zove Hum.

Do mora ima svega 20 minuta.

Karta

Kontaktirajte agenta

Matej Samardžić

Operativni menadžer
Matej je operativni menadžer Operete zadužen za širenje poslovanja kao i uvođenje novih tehnologija i prodajnih djelovanja.  Zadovoljstvo klijenta i djelatnika uvijek mu je na prvom mjestu, a naglasak stavlja na prepoznatljivu i vrhunsku kvalitetu Operetine usluge. Ljubitelj je umjetnosti i putovanja, a najviše uživa u pobjedama svojeg tima na svim područjima.