I20923, Kuća, Cavtat, Cavtat, Ulica Silvija Strahimira Kranjčevića, 223.00m2 Cavtat, Cavtat, Dubrovačko-neretvanska

690.000 €
ID nekretnine: I20923
Vrsta nekretnine: Kuća
Površina (M 2)
223.00
Površina zemljišta
333.00
Kupaonice
3

Nekretnina

 • Cijena po m2: 3094.17 EUR
 • Tip objekta: Samostojeća
 • Stanje: Luksuzno
 • Parking: Parkirno mjesto
 • Godina gradnje: 2018
 • Grijanje: Klima uređaj
 • Voda: Gradska
 • Kanalizacija: Vlastita
 • Dozvole: Uporabna
 • En. certifikat: A

Pogodnosti

 • Prilagođeno za invalide

Opis

Luksuzna vila s bazenom, površine 220 m2, Cavtat

Luksuzna i profitabilna vila s uhodanim najmom izgrađena je po najvišim standardima. Neto korisna površina vile je 220 m2 i prostire se na 3 etaže, odnosno izvedena je u obliku tri zasebne stambene jedinice. U prizemlju i na prvom katu su jednosobni stanovi, dok je na drugom katu studio apartman. Stan u prizemlju veličine 45 m2 sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje, spavaće sobe, kupatila i natkrivene terase od 15 m2. Stan na prvom katu veličine 45 m2 sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje, spavaće sobe, kupatila i natkrivene terase od 14 m2. Stan na drugom katu veličine 35 m2 sastoji se od kuhinje, spavaće sobe, dnevnog boravka, kupatila i lođe koja se nastavlja na terasu od 20 m2. U zasebnom dijelu prizemlja sa odvojenim ulazom smještena je praonica i strojarnica. Praonica je površine 19 m2 i opremljena je perilicom rublja, sušilicom rublja i valjkom za peglanje. Praonica ima zasebno kupatilo.
Vila je tehnološki je opremljena video nadzorom, SATV sustavom, alarmnim sustavom, vatrodojavom i optičkim internetom. Vila zahtjeva minimalne troškove struje i vode, zbog ugrađenog inverter klimatizacijskog sustava i solarno grijane sanitarne vode.

Ukupna površina parcele je 333 m2. U ograđenom dvorištu koje osigurava privatnost i potpuno diskreciju se nalazi bazen koji je grijan pomoću toplinske pumpe, površine 20 m2. Također je po cijelom dvorištu raspoređeno prostrano sunčalište koje se prostire na oko 100 m2 što stvara rijetku priliku za uživanjem na tom području. U dvorištu je ugrađen sustav navodnjavanja.
Ispred vile su 4 parkirna mjesta koja su pod video nadzorom. Vila je pogodna za pristup invalidima, a uz manje preinake može biti potpuno prilagođena osobama s invaliditetom.
Vila nudi odličan povrat investicije zbog uhodanog posla i popunjenosti od travnja do studenog.

Udaljenost od autobusne stanice 100 metara, udaljenost od centra i plaže 15 min hoda, do Dubrovnika je 20 km, do aerodroma 4 km, do centra Cavtata 1 km.

Cavtat je izvanredno mjesto na Jadranu, stari gradić na brežuljku šumovitog poluotoka Rata, s novim naseljima duž obala, okružen mediteranskim raslinjem s vječno zelenim borovima i čempresima. Više od 7 km plitke obale, čisto more, pješčane plaže i uvale, lijepi novi hoteli visoke i de luxe kategorije učinili su Cavtat jednim od najtraženijih i najposjećenijih turističkih mjesta dubrovačkog područja.

Karta

Kontaktirajte agenta

Matej Samardžić

Operativni menadžer
Matej je operativni menadžer Operete zadužen za širenje poslovanja kao i uvođenje novih tehnologija i prodajnih djelovanja.  Zadovoljstvo klijenta i djelatnika uvijek mu je na prvom mjestu, a naglasak stavlja na prepoznatljivu i vrhunsku kvalitetu Operetine usluge. Ljubitelj je umjetnosti i putovanja, a najviše uživa u pobjedama svojeg tima na svim područjima.