I21069, Kuća, Korčula, Korčula, Ul. 96, 366.00m2 Korčula, Korčula, Dubrovačko-neretvanska

360.000 €

Virtualnu šetnju

možete pogledati ovdje.
ID nekretnine: I21069
Vrsta nekretnine: Kuća
Površina (M 2)
366.00
Površina zemljišta
407.00
Kupaonice
10

Nekretnina

 • Cijena po m2: 983.61 EUR
 • Tip objekta: Samostojeća
 • Stanje: Dobro
 • Parking: Od zgrade
 • Godina gradnje: 2005
 • Grijanje: Kalijeva peć
 • Voda: Gradska
 • Kanalizacija: Vlastita
 • Plin: Nema
 • Dozvole: Uporabna
 • En. certifikat: B

Opis

Prostrana kuća s višestrukim potencijalom, terasama i vrtom, površine 366 m2, Korčula

Samostojeća kuća se nalazi na Korčuli, 500 m do mora. Ukupna površina parcele je 407 m2, a površina kuće 366 m2. Sastoji se od suterena, prizemlja, te prvog i drugog kata. S katova se prostire otvoreni pogled na more. Iz svake sobe postoji pristup terasama. Kuća se koristi za turistički i radnički najam, zbog puno soba, koji pruža dobre rezultate tijekom cijele godine. Po etažama je raspoređeno ukupno 12 soba, te je 10 kupaonica u cijeloj kući i još jedan poseban toalet.

Kuća je opremljena i namještena, te je kao takva spremna za život ili preuzimanje posla.

Zidovi su od opeke s armiranim vertikalnim i horizontalnim betonskim serklažima. Stropovi su fert konstrukcija. Pregradni zidovi su od opeke 15 cm. Završni podovi su kombinacija keramike i brodskog poda. Stepenište je obloženo kamenim pločama, a rukohvat ručno izrađen od drveta. Krov je višestrešni sa armirano betonskim pločama debljine 8 cm. Prekriven je Mediteran kupama, a također je na njemu instaliran ležeći solarni bojler kapaciteta 300 l, te je isti povezan s još jednim 300-litarskim bojlerom smještenim u kotlovnici. On ima ugrađene električne grijače za vodu. Toplinska izolacija od kamene vune 3 cm, a preko iste je postavljena vodonepropusna zaštitna folija. Vanjski zidovi su debljine 30 cm, a opeka je vertikalna saćasta.

U garaži je instaliran hidrofor od 200 l, a tamo je priključak gradske vode.

Uz kuću je izgrađena drvarnica, a u vrtnom dijelu je septička jama. Grijanje je moguće pomoću krutog goriva za kalijevu peć sa ugrađenim grijačem vode u suterenu, što je spojeno s instalacijom radijatora u potkrovlju i na prvom katu. Također su postavljena i 4 klima uređaja.
Susjedstvo mirno i osvijetljeno. Hortikulturu vrta krase mandarine, naranče, limuni, masline, velika smokva i bugenvilija.

Parkirati je moguće sa strane, gdje mogu stati 4 automobila, a ljetna terasa s roštiljem i dio vrta su na drugoj strani.
Postojeća garaža se trenutno koristi kao spremište.

Višegodišnje ulaganje u kuću je također od iznimne važnosti, a zadnje je bilo 2020. godine kada se postavljala PVC stolarija.

Od trajektnog pristaništa i benzinske crpke je 1200 m. U krugu od 500 m se nalazi srednja škola, crkva, dom zdravlja i trgovine.
Do centra grada je oko 20 minuta šetnje, a do najbliže plaže 12 minuta, dok do pješčanih plaža na Lumbardi ima svega 5 km.

Virtualno razgledajte nekretninu:https://Opereta-d-o-o.vr-360-tour.com/e/AsgBeUbL6ZM/e?hidehotspotlabels=true&hidelive=true&hidetitle=true

Karta

Kontaktirajte agenta

Matej Samardžić

Operativni menadžer
Matej je operativni menadžer Operete zadužen za širenje poslovanja kao i uvođenje novih tehnologija i prodajnih djelovanja.  Zadovoljstvo klijenta i djelatnika uvijek mu je na prvom mjestu, a naglasak stavlja na prepoznatljivu i vrhunsku kvalitetu Operetine usluge. Ljubitelj je umjetnosti i putovanja, a najviše uživa u pobjedama svojeg tima na svim područjima.