I21282, Zemljište, Vela Luka, Vela Luka, Stambeno, 550.00m2 Vela Luka, Vela Luka, Dubrovačko-neretvanska

55.000 €
ID nekretnine: I21282
Vrsta nekretnine: Zemljište
Površina (M 2)
550.00

Nekretnina

  • Cijena po m2: 100.00 EUR
  • Vrsta: Stambeno
  • Nagib: Ravno
  • Voda: Gradska
  • Kanalizacija: Gradska
  • Dozvole: Lokacijska

Pogodnosti

  • Priključak za struju

Opis

Građevinsko zemljište 350 m do mora, 550 m2, Vela Luka

Zemljište se nalazi u Veloj Luci na otoku Korčuli. Površina mu je 550 m2, a oblik je pravokutan te je dostatan za izgradnju kuće s okućnicom. Dimenzija zemljišta je 36×18 i ograđeno je suhozidom. Do mora ima svega 4 minute šetnje, a pogled bi se prostirao s gornjeg kata. Trenutno je u procesu izrada pristupnog puta.
Sva potrebna infrastruktura, voda, struja i kanalizacija je odmah pokraj parcele.

Do trajektne luke ima svega 5 minuta šetnje, a u blizini su svi ostali potrebni sadržaji, kao što su restorani, dućani, kafići, sportska dvorana, igralište. Prva plaža je udaljena 20 minuta hoda.

Vela Luka se nalazi na zapadnom dijelu otoka, u jednom od zaljeva koji je dug oko 9 kilometara. Iako je najpoznatija po svom turizmu, Vela Luka je ujedno i općina poznata po ribarstvu i poljoprivredi. Ono što Velu Luku čini odličnom turističkom destinacijom su njene plaže, uvale i kupališta, kao i razna druga izletišta.

Karta

Kontaktirajte agenta

Matej Samardžić

Operativni menadžer
Matej je operativni menadžer Operete zadužen za širenje poslovanja kao i uvođenje novih tehnologija i prodajnih djelovanja.  Zadovoljstvo klijenta i djelatnika uvijek mu je na prvom mjestu, a naglasak stavlja na prepoznatljivu i vrhunsku kvalitetu Operetine usluge. Ljubitelj je umjetnosti i putovanja, a najviše uživa u pobjedama svojeg tima na svim područjima.