I21288, Zemljište, Slivno, Duba, Stambeno, 457.00m2 Slivno, Slivno, Dubrovačko-neretvanska

165.000 €

Virtualnu šetnju

možete pogledati ovdje.
ID nekretnine: I21288
Vrsta nekretnine: Zemljište
Površina (M 2)
457.00

Nekretnina

  • Cijena po m2: 361.00 EUR
  • Vrsta: Stambeno
  • Nagib: Ravno
  • Voda: Gradska
  • Kanalizacija: Vlastita

Pogodnosti

  • Priključak za struju

Opis

Zemljište s objektima, 80 m do mora i pogledom, površina 457 m2, Duba

Građevinsko zemljište nalazi se 80 m do mora i s pogledom na Pelješac i dio Hvara u mjestu Duba, općina Slivno. Ukupna površina zemljišta je 457 m2. Sva infrastruktura je na terenu i u funkciji.

Na zemljištu se nalaze 2 objekta, upis objekata je u tijeku. U pomoćnom objektu koji je površine 13.71 m2 nalazi se soba, kuhinja i kupaonica. Izgrađen je 2010. godine, a 2019. se stavila nova stolarija i promijenile cijevi. Objekt je namješten i opremljen.
Dodatni objekt površine 29.25 m2 trenutno se koristi kao spavaća soba. U njemu je postavljen klima uređaj.

Zemljištu je moguće pristupiti s gornje i donje strane. Gornji put je iznad parcele i asfaltiran, a na donjem ispod parcele nije asfaltirano zadnjih 20 m.
S gornje strane su 3 parking mjesta, kada se asfaltira zadnjih 20 m donjeg puta, bit će moguće napraviti pristup parceli i samim time veći broj parkirnih mjesta.

U projektu su planirane stepenice ispod parcele do mora 60-70m, a pristup moru moguć s tri strane.
Sve je ograđeno zidom i ogradom.

Ribarsko mjesto Duba, 13 km od Trpnja, uz čiji se porat nalazi i lijepa šljunčana plaža. Plaža je također pogodna za izlete s djecom, a za osvježenje i okrjepu tu je i beach bar. Također se nalazi i u blizini Ploča, a vrlo dobrom povezanošću se dolazi i do otoka Korčule.

Virtualna šetnja:https://Opereta-d-o-o.vr-360-tour.com/e/AsgBefTrYDw/e?hidehotspotlabels=true&hidelive=true&hidetitle=true&intro_mouse_icon=false

Karta

Kontaktirajte agenta

Matej Samardžić

Operativni menadžer
Matej je operativni menadžer Operete zadužen za širenje poslovanja kao i uvođenje novih tehnologija i prodajnih djelovanja.  Zadovoljstvo klijenta i djelatnika uvijek mu je na prvom mjestu, a naglasak stavlja na prepoznatljivu i vrhunsku kvalitetu Operetine usluge. Ljubitelj je umjetnosti i putovanja, a najviše uživa u pobjedama svojeg tima na svim područjima.