I21298, Kuća, Vela Luka, Vela Luka, Ul. 43, 210.00m2 Vela Luka, Vela Luka, Dubrovačko-neretvanska

199.000 €

Virtualnu šetnju

možete pogledati ovdje.
ID nekretnine: I21298
Vrsta nekretnine: Kuća
Površina (M 2)
210.00
Površina zemljišta
668.00

Nekretnina

  • Cijena po m2: 947.62 EUR
  • Tip objekta: Samostojeća
  • Stanje: Vrlo dobro
  • Parking: Parkirno mjesto
  • Godina gradnje: 1968
  • Grijanje: Električno
  • Voda: Gradska
  • Kanalizacija: Vlastita
  • En. certifikat: U izradi

Opis

Kuća s okućnicom od 563 m2, površine 210 m2, Vela Luka, Korčula

Kuća se prostire na dvije etaže, odnosno 2 stana, svaki po 105 m2. Nalazi se na parceli površine 668 m2 u Veloj Luci na Korčuli. U prizemlju se nalaze 3 spavaće sobe, dnevni boravak, kuhinja i kuponica.
Kat je gotovo identičan, izuzev kupaonice gdje je toalet zaseban. Kuća je namještena i opremljena.

2019. godine je kompletno renovirano prizemlje, što ubraja i instalacije za struju i vodu. Grijanje je električno.
Fasadu je potrebno dovršiti, predviđena je demit fasada. Dodatna prednost su pripremljenih 100 m2 kamenih ploča 50x30x3cm koje je potrebno postaviti na pod na katu, kao i novi kvalitetni prozori koje je potrebno ugraditi u međuprostor između katova.

Ispred kuće na dijelu zemljišta se nalazi parking za 4 automobila. Okućnica je uređena s voćkama, stablima i dodatnim zelenilom za ugodniji boravak. Također je u stražnjem dvorištu napravljena nova sjenica sa stolom za druženje i roštilj.
Do mora ima 750 m, odnosno 13 minuta šetnje.

Vela Luka se nalazi na zapadnom dijelu otoka, u jednom od zaljeva koji je dug oko 9 kilometara. Iako je najpoznatija po svom turizmu, Vela Luka je ujedno i općina poznata po ribarstvu i poljoprivredi. Ono što Velu Luku čini odličnom turističkom destinacijom su njene plaže, uvale i kupališta, kao i razna druga izletišta.

Virtualna šetnja:https://Opereta-d-o-o.vr-360-tour.com/e/AsgBefZPa-g/e?hidehotspotlabels=true&hidelive=true&hidetitle=true&intro_mouse_icon=false

Karta

Kontaktirajte agenta

Matej Samardžić

Operativni menadžer
Matej je operativni menadžer Operete zadužen za širenje poslovanja kao i uvođenje novih tehnologija i prodajnih djelovanja.  Zadovoljstvo klijenta i djelatnika uvijek mu je na prvom mjestu, a naglasak stavlja na prepoznatljivu i vrhunsku kvalitetu Operetine usluge. Ljubitelj je umjetnosti i putovanja, a najviše uživa u pobjedama svojeg tima na svim područjima.