I21513, Stan, Dubrovnik, Mokošica, Put od Osojnika, 14.95m2 Dubrovnik - okolica, Dubrovnik, Dubrovačko-neretvanska

29.000 €

Virtualnu šetnju

možete pogledati ovdje.
ID nekretnine: I21513
Vrsta nekretnine: Stan
Površina (M 2)
14.95

Nekretnina

  • Cijena po m2: 1939.00 EUR
  • Objekt: Zgrada
  • Stanje: Dobro
  • Sobnost: Garsonjera
  • Kat: Prizemlje
  • Godina gradnje: 2007
  • En. certifikat: D
  • Broj etaža: 1

Opis

Studio apartman s pogledom na rijeku, 14,95 m2, Mokošica

Studio apartman u prizemlju ukupne neto površine 14,95 m2 s pogledom na Rijeku dubrovačku nalazi se u mjestu Mokošica, u blizini Dubrovnika.

Studio apartman je opremljen i namješten, a sastoji se od sobe i kupaonice, te mu sukladno njegovom širinom pripada i dio okućnice ispod zgrade.

U zgradi se ukupno nalaze 2 stana i 3 studio apartmana, odnosno 5 spavaćih soba i 5 kupaonica.

Uz studio apartman je obvezno kupiti i jedno parkirno mjesto koje se nalazi na ravnom krovu zgrade, a postoji i mogućnost kupnje više parkirnih mjesta.

Studio apartman može se kupiti jedino uz stan S-1 ili stan S-2.

Mogućnost kupnje cijele zgrade.

Susjedstvo je mirno i osvjetljeno.

Mokošica je prvo veće zapadno prigradsko dubrovačko naselje koje je od Dubrovnika udaljeno 7 km i nalazi se neposredno iznad Jadranske turističke ceste u pravcu Splita. Sa sjevera i istoka okružena je visokim priobalnim krškim brdima, a s juga zaljevom Rijeke dubrovačke i sjevernim padinama brda Srđ.

Virtualna šetnja: https://Opereta-d-o-o.vr-360-tour.com/e/AsgBer4koko/e?hidehotspotlabels=true&hidelive=true&hidetitle=true&intro_mouse_icon=false

Karta

Kontaktirajte agenta

Matej Samardžić

Operativni menadžer
Matej je operativni menadžer Operete zadužen za širenje poslovanja kao i uvođenje novih tehnologija i prodajnih djelovanja.  Zadovoljstvo klijenta i djelatnika uvijek mu je na prvom mjestu, a naglasak stavlja na prepoznatljivu i vrhunsku kvalitetu Operetine usluge. Ljubitelj je umjetnosti i putovanja, a najviše uživa u pobjedama svojeg tima na svim područjima.