I21519, Kuća, Dubrovnik, Dubrovnik, Lapadska obala, 114.65m2 Dubrovnik, Dubrovnik, Dubrovačko-neretvanska

1.500.000 €

Virtualnu šetnju

možete pogledati ovdje.
ID nekretnine: I21519
Vrsta nekretnine: Kuća
Površina (M 2)
114.65
Površina zemljišta
774.00

Nekretnina

  • Cijena po m2: 13083.30 EUR
  • Tip objekta: Samostojeća
  • Stanje: Odlično
  • Parking: Parkirno mjesto
  • Godina gradnje: 1968
  • Grijanje: Električno
  • Voda: Gradska
  • Kanalizacija: Gradska
  • En. certifikat: C

Pogodnosti

  • Blizina autobusa

Opis

Investicijska prilika,kuća sa zemljištem,1. red do mora,Dubrovnik

Kuća sa zemljištem, odnosno rijetka investicijska prilika se nalazi se na Lapadskoj obali, atraktivnoj lokaciji s visokim potencijalom za turizam.

Ukupna neto korisna površina kuće je 114.65 m2, a nalazi se na prostranoj parceli površine 774 m2.

Kamena kuća se proteže na dvije etaže s dva stana. U prizemlju se nalazi stan površine 64.20 m2, a sastoji se od dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, hodnika i natkrivene terase. Na katu je drugi stan površine 50.45 m2 i sastoji se od 3 spavaće sobe, 2 kupaonice, kuhinje, dva hodnika, stepenicšta i terase s koje se prostire pogled na more i Luku Gruž. Oba stana su namještena i opremljena.

Cijela kuća je adaptirana 2007. godine kada su se mijenjale instalacije za vodu i struju. Grilje su aluminijske, a okviri prozora su pvc. Fasada je kamena.
Kuća ima priključak struje i vode, te je spojena na gradsku kanalizaciju. Grijanje i hlađenje je električno pomoću klima uređaja.

Prostrana okućnica ograđena tradicionalnim velikim kamenim zidom koji osigurava dodatnu privatnost i mir unutar kojeg se nalazi uredno održavani veliki travnjak sa zasađenim biljkama i stablima, tri vrtne kućice i vanjski grill.

Mogućnost izgradnje bazena s popratnim sadržajima.

Osigurana su 4 parking mjesta ispred kuće, uz mogućnost dodatna dva parking mjesta za koja je potrebno je spustiti kolnik.

U blizini se nalaze svi potrebni sadržaji kao što su restorani, dućani, kafići, banka, plaža Mandrač, do poznate plaže Copacabane ima svega 20 minuta lagane šetnje, a do plaže Lapad 15 minuta. Plaža Lapad je najveća i najljepša plaža u Dubrovniku i smještena je u neposrednoj blizini duge Lapadske šetnice. Pješčana i šljunčana plaža okružena je starim stablima maslina, palmi i borova.
Lapad je najrazvijeniji dio grada u kojem se nalazi većina dubrovačkih hotela i plaža u Uvali Lapad, te stambenih i poslovnih objekata. Smješten je 1 km zapadno od starog Grada, između dubrovačkog predjela Boninovo na istoku, prevlake Batala na sjevero-istoku, gruškog zaljeva na sjeveru te Babinog Kuka i rta Solitudo na zapadu.

Virtualna šetnja:https://Opereta-d-o-o.vr-360-tour.com/e/AsgBesgSuyA/e?hidehotspotlabels=true&hidelive=true&hidetitle=true&intro_mouse_icon=false

Karta

Kontaktirajte agenta

Matej Samardžić

Operativni menadžer
Matej je operativni menadžer Operete zadužen za širenje poslovanja kao i uvođenje novih tehnologija i prodajnih djelovanja.  Zadovoljstvo klijenta i djelatnika uvijek mu je na prvom mjestu, a naglasak stavlja na prepoznatljivu i vrhunsku kvalitetu Operetine usluge. Ljubitelj je umjetnosti i putovanja, a najviše uživa u pobjedama svojeg tima na svim područjima.