I21592, Zemljište, Vela Luka, Vela Luka, Stambeno, 1000.00m2 Vela Luka, Vela Luka, Dubrovačko-neretvanska

185.000 €

Virtualnu šetnju

možete pogledati ovdje.
ID nekretnine: I21592
Vrsta nekretnine: Zemljište
Površina (M 2)
1000.00

Nekretnina

  • Cijena po m2: 185.00 EUR
  • Vrsta: Stambeno
  • Nagib: Blagi nagib
  • Voda: Gradska
  • Kanalizacija: Nema

Pogodnosti

  • Priključak za struju

Opis

Zemljište s pogledom na more, 1000 m2, Gradina, Vela Luka

Građevinsko zemljište se nalazi u Gradini na otoku Korčuli. Površina mu je 1000 m2, a oblik je pravokutan s dimenzijama 42 m x 23 m te je dostatan za izgradnju kuće s okućnicom i bazenom.

Do mora ima svega 30m, a parcela je blagog nagiba i prostire se otvoreni pogled na more.

Sva potrebna infrastruktura, voda i struja nalazi se u neposrednoj blizini. Pristupni put postoji s gornje strane parcele.

Posebnost ovog zemljišta je što se nalazi na južnoj strani Gradine, orijentacije jugozapad te pruža mir, intimu i poseban zalazak sunca na svega par kilometara od centra Vela Luke i svih sadržaja.

Uvala Gradina poznata je po lijepim plažama i tirkizno plavoj boji mora, također je poznata među nautičarima kao sidrište jahti. Obala je stjenovita, povremeno betonirana, sa šljunčanim pristupima u more, i par malih plažica sa pjeskom pogodnim za kupanje male djece.

Karta

Kontaktirajte agenta

Mladen Dunkić

Licencirani agent
Mladen zna slušati ljude i njihove potrebe. Poslu pristupa s velikom pažnjom, entuzijazmom i odgovornošću prema klijentu. Primarno područje njegovog djelovanja su hrvatska obala i otoci. Slobodno vrijeme najradije provodi u šetnji uz more te u druženju s bliskim prijateljima i obitelji, a stres izbacuje trčanjem i igranjem nogometa.