I21598, Zemljište, Korčula, Žrnovo, Stambeno, 646.00m2 Korčula, Korčula, Dubrovačko-neretvanska

78.000 €
ID nekretnine: I21598
Vrsta nekretnine: Zemljište
Površina (M 2)
646.00

Nekretnina

  • Cijena po m2: 120.75 EUR
  • Vrsta: Stambeno
  • Nagib: Ravno
  • Voda: Vlastita
  • Kanalizacija: Vlastita

Opis

Građevinsko zemljište 200 m od mora,646 m2,Žrnovska Banja,Korčula

Građevinsko zemljište se nalazi u uvali Žrnovska Banja na otoku Korčuli. Površina mu je 646 m2, a oblik je pravokutan s dimenzijama 20 m x 33 m te je dostatan za izgradnju kuće s okućnicom. Do mora ima svega 200 m, odnosno 2 minute pješice.

Pristupni put postoji s donje i s gornje strane parcele, asfaltiranom prometnicom.

Sva potrebna infrastruktura, voda i struja nalazi se u neposrednoj blizini.

U blizini se nalaze svi potrebni sadržaji.

Žrnovska Banja je zaselak na sjevernoj obali Korčule, primorski dio naselja Žrnovo. Nalazi se 2,8 km zapadno od grada Korčule i oko 2 km od mjesta Žrnovo.

Idealno je odredište za one koji žele miran odmor nadomak zanimljivog turističkog središta raznolike ponude. Plaža u Žrnovskoj Banji je šljunčana, a u okolici se nalaze uvale Orlanduša, Medvidnjak, Vrbovica, Rasohatica i Pavja Luka u kojima se uvijek može pronaći svoj miran kutak i uživati u prekrasnom mediteranskom krajoliku i kristalno bistrom moru.

Karta

Kontaktirajte agenta

Mladen Dunkić

Licencirani agent
Mladen zna slušati ljude i njihove potrebe. Poslu pristupa s velikom pažnjom, entuzijazmom i odgovornošću prema klijentu. Primarno područje njegovog djelovanja su hrvatska obala i otoci. Slobodno vrijeme najradije provodi u šetnji uz more te u druženju s bliskim prijateljima i obitelji, a stres izbacuje trčanjem i igranjem nogometa.