I21667, Kuća, Nerežišća, Dračevica, Dračevica, 103.00m2 Nerežišća, Nerežišća, Splitsko-dalmatinska

315.000 €

Virtualnu šetnju

možete pogledati ovdje.
ID nekretnine: I21667
Vrsta nekretnine: Kuća
Površina (M 2)
103.00
Površina zemljišta
432.00
Broj soba
3
Kupaonice
2

Nekretnina

  • Cijena po m2: 3058.25 EUR
  • Tip objekta: Samostojeća
  • Stanje: Odlično
  • Parking: Parkirno mjesto
  • Godina gradnje: 2005
  • Grijanje: Klima uređaj
  • Voda: Gradska
  • Kanalizacija: Vlastita
  • Dozvole: Uporabna
  • En. certifikat: U izradi

Opis

Kamena kuća s bazenom i vrtom, površine 103 m2, Nerežišća, otok Brač

Kuća se nalazi na otoku Braču, u malom i mirnom mjestu Dračevica.
Na parceli od 432 m2 smještena je autohtona kamena mediteranska kuća. Okućnica je u potpunosti ograđena kamenom i kovanom ogradom. Na samom ulazu u kuću nalazi se veranda od kamenih stupova, iznad koje je smješten romantični balkon na prvom katu koji je uklesan u kamenu. S nadstrešnice u prizemlju i s balkona na prvom katu proteže se pogled na pitoresknu arhitekturu i hortikulturu mjesta Dračevica.

Prostor u kući je odlično iskorišten zbog 4 polukata. Glavni ulaz vodi u dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom. Iz kuhinje i blagovaonice izlazi se u drugi dio vrta. Stepenice koje vode u podrum, prvi kat i potkrovlje nalaze se kod blagovaonice. Uređeni vinski podrum zamišljen je kao prostor za druženje. U podrumu se nalazi blagovaonički stol, kutna garnitura, tv, a poseban šarm daju polukružni detalji od cigle iznad prozora i na zidovima. Na prvom katu nalazi se kupaonica, spavaća soba s bračnim krevetom i spavaća soba s dva odvojena kreveta. U potkrovlju se nalazi spavaća soba s kupaonicom i balkonom.

U vrtu se nalazi druga veranda s impresivnim stupovima od kamena ispod koje je smješten veliki stol za druženje kao i vanjski roštilj. Nasuprot verande, napravljena je drvena nadstrešnica s velikom drvenom kutnom garniturom koja je okružena zelenilom i lavandom. U vrtu je smješten bazen sa sunčalištem i vanjskim tušem.
Kuća je građena vrhunskim materijalima, te nisu potrebna ulaganja. Podovi su drveni, sva stolarija je drvena, te je namještaj u spavaćim sobama napravljen od drveta kako bi se uklopio u interijer kuće. Eksterijer i interijer kuće uređen je kao spoj Mediterana, francuske elegancije i engleske hortikulture, uklopljen u kamen Brača.
Kuća je u potpunosti namještena, opremljena i klimatizirana.
Parkirati je moguće u dvorištu na ograđenom parkirnom mjestu.

Pristupni put je s glavne ceste koja je povezana sa Supetrom, Sutivanom, Milnom i mjestom Ložišća. Trgovina je udaljena 2 minute laganim hodom. Brački aerodrom udaljen je 15 km. Trajektnog pristanište u Supetru udaljeno je svega 10 km, uvala Bobovišća koja je proslavljena kao jedna od najljepših uvala za pristanište jahti udaljena je 4 km. U centru mjesta Dračevica nalazi se veliki studenac oko kojega se pružaju sklopovi kuća. Prelijepa priroda, vrtovi sa stablima badema, polja mirisne lavande i brojni uređeni maslinici daju mjestu posebnu draž. Idealan položaj Dračevice omogućava izvrsnu i brzu povezanost do Supetra i Bobovišća, jer je udaljenost do oba mjesta svega 6 km.

Virtualnu šetnju možete pogledati ovdje;https://Opereta-d-o-o.vr-360-tour.com/e/AsgBe4b5yIs/e?hidehotspotlabels=true&hidelive=true&hidetitle=true&intro_mouse_icon=false

Karta

Kontaktirajte agenta

Matej Samardžić

Operativni menadžer
Matej je operativni menadžer Operete zadužen za širenje poslovanja kao i uvođenje novih tehnologija i prodajnih djelovanja.  Zadovoljstvo klijenta i djelatnika uvijek mu je na prvom mjestu, a naglasak stavlja na prepoznatljivu i vrhunsku kvalitetu Operetine usluge. Ljubitelj je umjetnosti i putovanja, a najviše uživa u pobjedama svojeg tima na svim područjima.