I21675, Zemljište, Vrgorac, Vrgorac, Stambeno, 30294.00m2 Vrgorac, Vrgorac, Splitsko-dalmatinska

300.000 €
ID nekretnine: I21675
Vrsta nekretnine: Zemljište
Površina (M 2)
30294.00

Nekretnina

  • Cijena po m2: 9.90 EUR
  • Vrsta: Stambeno
  • Nagib: Blagi nagib
  • Voda: Gradska
  • Kanalizacija: Gradska

Pogodnosti

  • Priključak za struju

Opis

Građevinsko zemljište, Podprolog, površine 30.294 m2

Građevinsko zemljište površine 30.294 m2 nalazi se u mjestu Podprolog, općina Dusina, u zoni građevinskog područja naselja mješovite namjene. Obzirom da dobru prometnu povezanost i blizinu autoceste, zemljište se nalazi u blizini slapova Kravice 15-ak min vožnje, 30 km od Međugorja.

Na zemljištu postoji kamena kuća stara preko 200 godina, kojoj je potrebna adaptacija krova. Također se nalazi nekoliko manjih urušenih objekata na zemljištu.
Svi priključci voda, struja, kanalizacija nalaze se na 50 m od zemljišta.

Sama lokacija je idealna za život u intimnom i izdvojenom okruženju, 15 min udaljena od mora autocestom.
Zemljište i lokacija je idealno za nekoga tko želi pobjeći od urbanog stila života, ali i dalje biti blizu svega, te za novi moderni turizam koji ostavlja naglasak na dodatni sadržaj.
Podprolog je naselje u sastavu grada Vrgorca, grad u Dalmatinskoj zagori (Zabiokovlje), na sjevernom rubu Vrgoračkoga polja, 38 km jugoistočno od Makarske; 2048 st. (2011). Leži na 347 m apsolutne visine. Povrh grada srednjovjekovna utvrda (Gradina, Vrhgorac); u gradu je sačuvano nekoliko turskih kula.

Karta

Kontaktirajte agenta

Matej Samardžić

Operativni menadžer
Matej je operativni menadžer Operete zadužen za širenje poslovanja kao i uvođenje novih tehnologija i prodajnih djelovanja.  Zadovoljstvo klijenta i djelatnika uvijek mu je na prvom mjestu, a naglasak stavlja na prepoznatljivu i vrhunsku kvalitetu Operetine usluge. Ljubitelj je umjetnosti i putovanja, a najviše uživa u pobjedama svojeg tima na svim područjima.