I21746, Zemljište, Supetar, Splitska, Poljoprivredno, 4834.00m2 Supetar, Supetar, Splitsko-dalmatinska

96.000 €
ID nekretnine: I21746
Vrsta nekretnine: Zemljište
Površina (M 2)
4834.00

Nekretnina

  • Cijena po m2: 19.85 EUR
  • Vrsta: Poljoprivredno
  • Nagib: Blagi nagib
  • Voda: Vlastita

Opis

Poljoprivredno zemljište, 4.834 m2, Splitska, Brač

Zemljište je raspoređeno na dvije čestice i ukupne je površine 4.834 m2. Blagog je nagiba. Trenutno se na parceli nalaze 3 poljske kućice, mala gustirna za vodu od 100 l. Infrastruktura, odnosno priključci vode i struje su na udaljenosti od 300 m.
Pristupni put je osiguran cestom odmah do zemljišta.

Posađena su 42 stabla maslina, koja su većinom stara 300 do 400 godina.
Udaljenost do mora i do centra mjesta gdje su svi potrebni sadržaji je 3 kilometra odnosno 5 minuta vožnje.

Otok Brač odlično je povezan s kopnom, s 2 trajektne linije kao i zračnim putem aerodromom. Splitska je udaljena 5 km od Supetra, administrativnog središta otoka i trajektnog pristaništa. Plaže su od pločastog kamena s prirodnim hladom što ga čine borovi ukoso položeni u odnosu na plažu, a tu je i pješčano šljunkovita plaža. Kupanje je moguće od Supetra do Splitske 5 km i od Splitske do Postira 3 km, sa predivnom šetnicom do Postira.

Karta

Kontaktirajte agenta

Ivana Katić

Asistentica direktora
Ivana je organizirana, praktična, ambiciozna i snalažljiva. Fokusirana je na cilj i uspješan rad s klijentima, za koje je uvijek na raspolaganju. Najviše je veseli ostvarenje ciljeva i želja svojih kupaca i prodavatelja. Primarno djeluje na području obale i otoka. Uživa u ruskoj književnosti, glazbi i kuhanju za prijatelje.