I21856, Zemljište, Šolta, Nečujam, Stambeno, 584.00m2 Šolta, Šolta, Splitsko-dalmatinska

601.830 HRK
ID nekretnine: I21856
Vrsta nekretnine: Zemljište
Površina (M 2)
584.00

Nekretnina

  • Cijena po m2: 138.69 EUR
  • Vrsta: Stambeno
  • Nagib: Blagi nagib
  • Voda: Gradska
  • Kanalizacija: Nema
  • Dozvole: Lokacijska

Pogodnosti

  • Priključak za struju

Opis

Građevinska zemljišta različitih površina, Nečujam, otok Šolta

Na zanimljivoj lokaciji „okruženoj“ morem na prodaji su 8 različitih parcela površina od 500 m2 do 746 m2. Zemljišta su smještena u Nečujmu, na otoku Šolti, te je do mora manje od 100 m (ovisno o odabiru parcele).
Veličina parcele omogućuje izgradnju kuće s bazenom ili apartmanski objekt uz veću građevinu površinu. Parcelizacija zemljišta je započeta te postoji mogućnost laganog odstupanja površina. Infrastruktura, odnosno struja i voda idu dužinom puta do prve parcele uz more. Parcele imaju pristup s glavne prometnice ili putem koji vodi i do mora.
Osim plaže pokraj parcela, u neposrednoj blizini nalazi se još nekoliko plaža za kupanje i odmor, kao i dodatni sadržaj za odmor i život.
Po željama i potrebi, moguća je kupnja većih površina, odnosno kombiniranje susjednih parcela. Svaka odvojena čestica ima različitu cijenu zbog svoga položaja i pogodnosti.
Izgled i položaj parcela možete pronaći na fotografijama.
Susjedstvo je mirno i okolica je okružena zelenilom i netaknutom prirodom. Parcele su udaljene 15 minuta vožnje od trajektne linije za Split. Otok Šolta je obiteljsko mjesto s dobrom povezanošću te skrivenim pješčanim i kamenim uvalama za avanturiste.

Karta

Kontaktirajte agenta

Ivana Katić

Asistentica direktora
Ivana je organizirana, praktična, ambiciozna i snalažljiva. Fokusirana je na cilj i uspješan rad s klijentima, za koje je uvijek na raspolaganju. Najviše je veseli ostvarenje ciljeva i želja svojih kupaca i prodavatelja. Primarno djeluje na području obale i otoka. Uživa u ruskoj književnosti, glazbi i kuhanju za prijatelje.