I22125, Kuća, Matulji, Matulji, Obadi, 200.00m2 Matulji, Matulji, Primorsko-goranska

150.000 €
ID nekretnine: I22125
Vrsta nekretnine: Kuća
Površina (M 2)
200.00
Površina zemljišta
2070.00
Kupaonice
1

Nekretnina

  • Cijena po m2: 750.00 EUR
  • Tip objekta: Dvojni objekt
  • Stanje: Za adaptaciju
  • Parking: U dvorištu
  • Godina gradnje: 1879
  • Grijanje: Drva
  • Voda: Gradska
  • Kanalizacija: Vlastita
  • En. certifikat: U izradi

Opis

Autohtona kamena kuća s konobom na zemljištu od 2.070 m2, Matulji

Kamena kuća stara više od 100 godina nalazi se u Matuljima u blizini Opatije. Uz kuću dolazi i apartman na zasebnoj čestici, te zemljište površine 1.560 m2.

U prizemlju kuće nalazi se konoba koja je jednim dijelom ukopana u zemlju. Iznad nje na 1.katu se nalazi predvorje, blagovaonica, kuhinja, jedna veća i jedna manja spavaća soba, prostrano ognjište iz kojeg se izlazi na terasu. Na 2., odnosno posljednjem katu su još 2 spavaće sobe. Moguće je napraviti dodatnu kupaonicu na 1.katu. Površina stambenog dijela kuće je oko 150 m2 tlocrtne površine.
Potrebna su dodatna ulaganja kako bi se cijeli objekt modernizirao. Priča koja se može dobiti kroz renovaciju, uz autohtonu povijest pruža dobar potencijal za privatno korištenje ili turizam.

Grijanje je na drva, a na kući ima više dimnjaka što znači da se u više prostorija može staviti peć.
Debljina zidova kakva je bila uobičajena u to vrijeme omogućuje da je ugodno tijekom ljetnih vrućina.
Struja je provedena, voda gradska, a septička jama se ne prazni. Parkirati je moguće u dvorište ili napraviti prostrani parking za više automobila.

Obzirom da je kuća dvojni objekt, također postoji mogućnost kupnje drugog objekta koji je u potpunosti renoviran.

Apartman od cca 50 m2 je pokraj kuće, a ispod njega se nalazi podrum.

Veliko građevinsko zemljište je dodatna prednost, a nalazi se u izgrađenom dijelu građevinskog naselja. Dostatno je za izgradnju dodatnog objekta po želji, kao što je kuća s bazenom i prostranom okućnicom.

Matulji se nalaze u blizini Opatije i Kastva, a nekretnina zbog svoje mikro lokacije pruža odmor u prirodi, a prilično brzo i odmor na moru i plažama.

Karta

Kontaktirajte agenta

Matej Samardžić

Operativni menadžer
Matej je operativni menadžer Operete zadužen za širenje poslovanja kao i uvođenje novih tehnologija i prodajnih djelovanja.  Zadovoljstvo klijenta i djelatnika uvijek mu je na prvom mjestu, a naglasak stavlja na prepoznatljivu i vrhunsku kvalitetu Operetine usluge. Ljubitelj je umjetnosti i putovanja, a najviše uživa u pobjedama svojeg tima na svim područjima.