I22208, Kuća, Kali, Kali, Otočka cesta, 320.00m2 Kali, Kali, Zadarska

550.000 €

Virtualnu šetnju

možete pogledati ovdje.
ID nekretnine: I22208
Vrsta nekretnine: Kuća
Površina (M 2)
320.00
Površina zemljišta
972.00
Broj soba
7
Kupaonice
3

Nekretnina

 • Cijena po m2: 1718.75 EUR
 • Tip objekta: Samostojeća
 • Stanje: Odlično
 • Parking: U dvorištu
 • Godina gradnje: 1989
 • Grijanje: Drva
 • Voda: Gradska
 • Kanalizacija: Gradska
 • Plin: Nema
 • Dozvole: Uporabna
 • En. certifikat: C

Pogodnosti

 • Blizina autobusa

Opis

Velika obiteljska samostojeća kuća s predivnim i neometanim pogledom na more, otok Ošljak i na kompletno Zadarsko područje nalazi se na otoku Ugljanu.
Kuća se nalazi na parceli od 972 m2 te joj pripadaju 3 pomoćna objekta od 25, 20 i 7 m2. Jedan ispred kuće, a dva iza kuće. Kuća se u naravi sastoji od 3 stambene jedinice.
Prva stambena jedinica je u visokom prizemlju kuće i sastoji se od ulaznog prostora, 3 spavaće sobe, prostranog dnevnog boravka s kaminom, kuhinje s blagovaonicom, kupaonice s toaletom, zasebnog toaleta, ostave te velike prostrane natkrivene terase kojoj se pristupa iz kuhinje i dnevnog boravka. S terase se pruža predivan i neometan pogled na more i kompletno Zadarsko područje.
Ispod stambenog prostora se nalaze dva velika spremišta koje mogu služiti kao konobe ili vinski podrum s pripadajućom natkrivenom terasom i direktnim pristupom na vrt.
Druge dvije stambene jedinice se nalaze na gornjoj etaži kuće te se svaka sastoji od ulaznog djela, 2 spavaće sobe, kupaonice s toaletom, ostave, dnevnog boravka s kuhinjom i pristupom na terasi s koje se također proteže predivan pogled.
Ispred i iza kuće se nalazi prostrani kaskadni vrt, dok na samom kraju parcele iza kuće se nalazi i šupa. Dvorište je dovoljno veliko za dodatne sadržaje kao što je ljetna kuhinja s kominom, bazen, jakuzzi, park za djecu i druge zabavne sadržaje što daju veću ugodnost boravku na more.
Kuća je idealna za veliku obitelj i rodbinu koja voli zajedno provoditi ljetne dane, ali isto tako i za one koji bi koristili jedan stambenu jedinicu dok bi preostale dvije stambene jedinice davali u turistički najam. Također se mogu pomoćni objekti, ali i konobe pretvoriti u studio apartmane što na kraju kuća može brojati sa minimalno 5 stambenih jedinica.
U kuću nisu potrebna drastična ulaganja osim izmjene pojedinih prozora dok uređenje je na ukusu budućeg vlasnika.

Kuća je uvučena od glavne ceste, okružena zelenilom, voćkama i maslinama što osigurava svježinu i mir prilikom boravka.
200 m od kuče se nalaze dvije trgovine. Do plaže i centra mjesta je oko 400 m dok u krugu od nekoliko kilometara se nalaze uvale i brojne plaže.

Karta

Kontaktirajte agenta

Matej Samardžić

Operativni menadžer
Matej je operativni menadžer Operete zadužen za širenje poslovanja kao i uvođenje novih tehnologija i prodajnih djelovanja.  Zadovoljstvo klijenta i djelatnika uvijek mu je na prvom mjestu, a naglasak stavlja na prepoznatljivu i vrhunsku kvalitetu Operetine usluge. Ljubitelj je umjetnosti i putovanja, a najviše uživa u pobjedama svojeg tima na svim područjima.