Nema komentara

OPEN HOUSE – SUBOTA 15.06.2019 – 10-12 sati – TREŠNJEVKA

Dolaskom lijepog vremena stiže nam još jedan OPEN HOUSE. U Subotu 15.6.2019. godine Opereta organizira OPEN HOUSE od 10 do 12 sati na jednoj od atraktivnijih lokacija u Zagrebu, na Trešnjevci. Ovoga puta riječ je o dva prostrana stana koji se nalaze u zgradi iz 2009. godine.

Stanovi površine 101m2  i 131m2 smješteni su na 5. katu i oba se protežu na dvije etaže. Manji stan od 101m2 je trosoban ali prostora svakako ne nedostaje te s obzirom na to da je stan nenamješten nudi pregršt mogućnosti vezano za organizaciju životnog prostora i uređenja interijera. Velika terasa s otvorenim pogledom na gornjoj i balkon na donjoj etaži svakako su prednosti koji ističu ovaj stan nad drugima na toj lokaciji. Uz stan dolazi i spremište dok za svoj automobil imate i osigurano parkirno mjesto. S obzirom na nedostatak parkinga na ovoj atraktivnoj lokaciji ističemo dodatnu mogućnost kupovine garaže. Za sve one željne potpunog komfora predstavljamo i dvoetažni u ovom slučaju veći od 131m2. Stan je četverosoban i također ima prostranu terasu s otvorenim  pogledom i veliki balkon na donjoj etaži. Organizaciju životnog prostora i samo uređenje kreirate sami s obzirom na to da je stan nenamješten i da će novi vlasnici ujedno biti i prvi vlasnici. Uz stan dolazi i spremište te parkirno mjesto uz mogućnost kupnje garaže.

Ako tražite novi stan za lagodan život u idealnom kvartu u kojem su svi sadržaji na dohvat ruke svakako preporučujemo da dođete i pogledate ove nekretnine. U oba stana ulazite kao prvi vlasnici stoga ne morate brinuti o sitnim popravcima prijašnjih vlasnika koji u ovim stanovima neće biti potrebni.

Za sva dodatna pitanja i potvrdu dolaska kontaktirajte nas na: office@opereta.hr ili 01/3820 050.