Nema komentara

Ana Hoić

Poštovani g. Boro,

najljepše zahvaljujem na posredovanju agencije Opereta za prodaju stana. Bilo mi je iznimno zadovoljstvo poslovati s Vama, te Vam šaljem svoj osvrt na našu suradnju. Prodaja većeg stana, u mom slučaju od 83m2 u današnje vrijeme nije lak posao.

Kao osoba koja cijeni struku odmah sam znala kako mi je za uspješnu prodaju potrebna dobra agencija. Preporuka prijatelja me uputila na Vas kao vlasnika i direktora tvrtke s bogatim iskustvom, a preporuka susjeda na Vašeg agenta Gorana Devčića. Doslovno mi je rečeno: “To je najbolja agencija u gradu i državi!” i potvrdilo se kao istinita tvrdnja.

Od prvog stupanja u kontakt s gospodinom Devčićem osjetilo se da sam u pravim rukama. Izvrsna koordinacija svih složenih dijelova posla posredovanja u prodaji nekretnine od strane agenta učinila je moj proces prodaje laganim, efikasnim i iznad svega, pružila mi je osjećaj sigurnosti i povjerenja u agenta i agenciju. Svoj veliki doprinos i podršku dala je i gđa. Antonija koja je održavala ugodnu komunikaciju između mene kao prodavatelja i mojih kupaca.

Tako je kompleksan i složen proces prodaje postao za mene jednostavan, samo i isključivo iz razloga, što sam dala svoje povjerenje agenciji Operata koja je odradila vrhunski posao.

Uz zahvalu za odličnu i uspješnu suradnju, s poštovanjem pozdravljam Vas i cijeli Vaš Opereta tim.

Ana Hoić