Nema komentara

Avenka i Branimir Butković

Poštovani,

želimo se zahvaliti Vašoj agenciji, a posebice agentici Nikolini Kovač, na stručnoj pomoći pri kupnji naše nekretnine. Od trenutka, kad se naša obitelj dogovorila za kupnju nekretnine, pa do njezinog ostvarenja, protekla su nepuna tri mjeseca.

U ovu avanturu krenuli smo posve sami i nepripremljeni za ono što se na tržištu trenutno nudi i ono što smo mi uistinu htjeli: točno određena lokacija, površina i cijena. Ta tri osnovna elementa bila su u disproporciji između naših želja i stvarnih mogućnosti. Ili se radilo o lokaciji ili o cijeni ili o kvadraturi… Sve u svemu, nismo se predavali, unatoč tomu što smo se pri tomu nagledali i lijepih i ružnih i precijenjenih nekretnina. Ali, takva je stvarnost s tržištem, a to znaju svi oni koji kupuju i oni koji prodaju nekretnine u Hrvatskoj.

No, hrabre prati sreća, tako kaže poslovica. Imali smo uistinu sreću kad smo upoznali gospođicu Nikolinu Kovač koja je zastupala prodavateljicu nekretnine u Vaše ime. Da bi istodobno bili zadovoljni i prodavatelj i kupac, potrebno je prirođeno umijeće za dvosmjernu i inteligentnu komunikaciju, malo empatije i puno stručnoga znanja. A to je sve ono što posjeduje gospođica Nikolina. Gospođica Nikolina obavila je besprijekorno svoj posao koji se odnosio na razgledavanje nekretnina, odgovore na razne upite u vezi s njima, te cjelokupni pravni posao pri obavljenoj kupoprodaji.

Naša se obitelj želi gospođici Nikolini toplo zahvaliti na njezinoj pomoći tijekom cijeloga postupka kupoprodaje, a Vašu ćemo agenciju svakako preporučiti potencijalnim klijentima, posebice našoj rodbini, prijateljima i poslovnim kolegama.

Toliko od nas.

Želimo Vam još puno zadovoljnih prodavatelja i usrećenih kupaca,

Vaši Avenka i Branimir Butković