Nema komentara

Boro i Dubravka Majić

Poštovani!

Volio sam pisati ljubavna pisma, pjesme, zapise i ostalo što čovjeka dira i podsjeća na nešto zbog čega je doživio neki dobar osjećaj. Ali evo i jedna vaša djelatnica je probudila u meni nešto zbog čega vam se obraćam. Neću duljiti opisivanjem s kojim sam se sve nedaćama susretao dok nisam započeo suradnju s vašom agencijom. Imao sam sreću, što je prvi kontakt, mene i moje supruge s gospodičnom Nikolinom Kovač dao naslutiti da će naša suradnja biti uspješna. Naš dogovor o svemu bio je direktan i konkretan bez natezanja (čist račun, duga ljubav), baš onako kako bi se trebalo poslovati.

Sve sam joj objasnio i rekao što mi želimo, te smo joj dali odriješene ruke, da bi uspjeh bio na zadovoljstvo i nas, i agencije. Bili smo strpljivi, tihi i mirni jer je gospodična Nikolina tako djelovala na nas. Možda se malo odužilo, ali u današnje vrijeme i to je veliki uspjeh. Evo, ovih dana smo okončali uspješno prodaju. Nadam se da gospodična Nikolina nema zamjerke na našu suradnju, kao što mi nemamo na njenu.

Velika hvala na trudu i zalaganju sviju u lancu, a posebno simpatičnoj gospodični Nikolini Kovač. Završio bih ovo obraćanje onako kako sam i počeo: Hvala ti Bože što se još mogu naći osobe s kojima možeš surađivati i koji probude u tebi nešto, pa makar povod tome bila i uspješna prodaja stana.

Uz osobno poštovanje,

Boro i Dubravka Majić