Nema komentara

Bura Nikolina

Poštovana gđo Nikolina,

evo napokon je došlo moje vrijeme da odahnem i da u miru, sada kada se sve sleglo, napišem zahvalu cijelom Opereta timu, a najviše Vama kao svom agentu. S obzirom na to da  mi je ovo bila prva nekretnina  u koju sam relativno mlada i sama ušla, moram priznati da me bilo poprilično strah svega, što zbog jako negativnog iskustva s prethodnim agentom iz druge agencije, što zbog pustih tuđih savjeta i upozorenja, čuvaj se ovog, čuvaj se onog, to moraš ovako, to moraš onako, tako da mi je u glavi bio jako veliki kaos.

Ono što je meni od prvog trenutka bilo bitno je vaša opuštenost, što nisam ni u jednom trenutku osjećala pressing, otvoreni ste, i jako ugodna, komunikativna i pristojna osoba, i na svako moje pitanje (kojih je bilo jako puno) u bilo koje doba dana dobila sam odgovor. Također, jako mi je bitno bilo to što ste me korak po korak vodili k ostvarenju moga cilja i najbitnije, pravno ste zaštitili mene kao kupca.

Moram priznati da su mi mnogi prigovorili zašto sam angažirala agenciju, zašto nisam sama tražila stan, ali sada kada je sve prošlo, da ponovno uzimam nekretninu također bi bila preko agencije jer ste mi upravo Vi našli jako dobar stan i bili uz mene od početka do kraja i sve je prošlo jako bezbolno i jako brzo. U roku od samo mjesec dana sada imam svoj mali dom, a Vi još jednog zadovoljnog kupca koji će dobar glas o Vama širiti dalje J

S poštovanjem,

Bura Nikolina