Nema komentara

Denis Filipović

Moram priznati da je moje iskustvo s Operetom, a posebice sa Sandrom, bilo puno bolje nego sam se nadao. Planirao sam kupiti dva stana, no ni sam u to nisam previše vjerovao. Naime, bojao sam se onoga što se često zna dogoditi, a što se jednostavno zove – “naša posla”.

Vi ste se svi potrudili da se moj plan ostvari. Sandra me je izmorila obilaskom stanova (što sam ja i tražio), ukazivala na dobre i loše strane ponuđenog u odnosu na moje kriterije, i na kraju me je dovela do kupovine ta dva stana. Jako sam zadovoljan ponudom, obilascima, načinom dolaska do uže liste, pomoći pri odabiru i analiziranju… Jednom riječju, odlično – nadao sam se kakvoj takvoj suradnji i kupovini tih stanova, a dobio sam nekoga kome mogu vjerovati, i prijateljicu uz to.

Ps: Generalno rečeno, lijepo je raditi sa nasmješenim ljudima, a vaši to jesu. Znanje i poslovnost su jedno, no sasvim je drugo kad se na to doda dobra volja i pozitivnost. Budite ponosni na to što ste napravili – nije lako obavljati vaš posao tamo gdje ga vi obavljate.