Nema komentara

Jasna Nahtigal Lazarić

Za sve one koji namjeravaju prodati ili kupiti stan ili, kao moja obitelj, i jedno i drugo, imam samo jedan savjet: obratite se mojoj agentici Sandri Gluvaković Juratovac i agenciji Opereta! Za Sandru i za njene kolege iz Operete imamo samo riječi hvale: profesionalnost i pouzdanost, fer i prijateljski odnos.

Već i samo jedan posao – prodaja ili kupovina – frustrirajuć je, a vezana prodaja jednog i kupovina drugog stana izgledala je kao nemoguća misija. Ipak, usprkos svim našim uvjetima, uvjetima tržišta i razočaranjima gotovo do odustajanja, Sandra je uspjela. Svojim optimizmom i opuštajućom vedrinom smirivala je naše strahove i frustracije, otvarala nove mogućnosti i vrlo profesionalno oba posla sinkrono dovela do kraja.

Opereta je obavila i sve druge poslove vezane uz kupoprodaju – energetsku učinkovitost, legalizaciju, pravni dio posla, prebacivanje računa, upis vlasništva. Da ne govorim o strpljivom odgovaranju na moje bezbrojne pozive u nevrijeme, pitanja i nedoumice, o pomoći i savjetima. Rijetko kad sam naišla na toliko pozitivne energije u poslu i toliko dobre volje.

Jasna Nahtigal Lazarić, novinar