Nema komentara

Ksenija Mardešić

Poštovani,

Nakon uspješno obavljene kupovine stana u Zagrebu (Kneza Borne) imam potrebu osvrnuti se na Vašeg djelatnika Luku Pricu koji nas je kroz više od 2 mjeseca ovog delikatnog i stresnog razdoblja vodio s takvim entuzijazmom i profesionalnim stavom kojih se ne bi postidjeli ni puno stariji i iskusniji od njega.

Nismo imali sreću da iz prve nađemo stan. Znali smo točno što želimo, bili smo uporni, ali otežavajuća okolnost bila je to što živimo u Splitu. No i Luka je bio uporan, redovito je komunicirao s nama, slao mailove i nikada, ali baš nikada, nije se dogodilo da ne uzvrati poziv ili ne odgovori na poruku. Kada smo već gotovo izgubili svaku nadu, dogodio se ovaj stan. Lukine pregovaračke sposobnosti, taktičnost i diskrecija već su nas se i prije dojmile, ali njegova reakcija na situaciju koja je, nakon već potpisanog predugovora, ipak dovela u pitanje realizaciju kupoprodaje, potpuno nas je oborila s nogu. Smirenost, brzina kojom je razriješio problem (pretpostavljam da i sami znate o čemu se radi) i to na zadovoljstvo obiju strana, još je više učvrstilo naše povjerenje u njega, a time i u Vašu agenciju.

Želim se svakako zahvaliti i Opereti na učinkovitoj i brzoj logistici. Nadam se da je Luka samo jedan u nizu Vaših djelatnika s kojima gradite kredibilitet tvrtke. Ako je tako, ne morate se bojati za Vaš prosperitet. U svakom slučaju, čuvajte Luku Pricu jer se takva osobnost i predanost danas rijetko nalazi.

Vjerujem da ćete uz ovakav način rada i uz vrhunske djelatnike u Vašoj agenciji, a Luka je svakako taj na kojega trebate biti ponosni, nastaviti uspješno poslovati.

Želim Vam svako dobro u Novoj godini i svakoj sljedećoj.

Srdačan pozdrav,

Ksenija Mardešić