Nema komentara

Ljubica Krpelj

Poštovani,

Nakon uspješne kupnje stana posredstvom vaše agencije želim vam se osobno zahvaliti za izvrsno obavljen posao i mogu reći da sam impresionirana vašom stručnošću i kvalitetom rada.

Nakon višemjesečne potrage za stanom i skoro odustajanja od kupovine, preko preporuke (gosp. Ivane Jedvaj, osobne bankarice Zagrebačke banke) javila sam se vašoj agenciji i primio me vaš agent Luka Prica koji me je pri prvom susretu osvojio svojim pozitivnim stavom i upornošću.

Za vašeg agenta imam samo riječi pohvale i bilo mi je izrazito zadovoljstvo surađivati s njime. Luka je vrlo uporna, odgovorna, povjerljiva, poštena, brižna osoba, te nadasve stručnjak u svom poslu koji uz to voli svoj posao. Na svaki moj poziv, e-mail je brzo odgovorio i uvijek je bio spreman uraditi i više nego što se od njega očekivalo i kao klijent sam se osjećala da sam na prvom mjestu. Svi moji zahtjevi su bili uvaženi i poštovani te sam u roku od 2 dana od javljanja vašoj agenciji pronašla stan. Baš zbog Luke proces kupnje je bio brz i ono najvažnije bez stresa. Možete biti samo ponosni na njega jer sam kroz njegov rad uvidjela koliko ste kvalitetni i profesionalni kao agencija.

Cijena vaše usluge je vrlo prihvatljiva s obzirom na kvalitetu koju nudite. Ja sam uz to imala sreće da sam u toj cijeni dobila i dobre susjede

Svoja iskustva s vama sam već podijelila s svojim prijateljima, znancima ( a znam ih mnogo) koji su impresionirani mojim pozitivnim iskustvima s vama i Lukom.

Cijelom timu agencije Opereta želim puno dobrih poslovnim prilika i bit će mi zadovoljstvo ako ćemo u budućnosti ponovno surađivati.

Lijep pozdrav!