Nema komentara

Marijan Junek

Poštovani,

ovim putem htio bih Vam se zahvaliti na uspješno provedenoj i završenoj prodaji mog stana u Zagrebu. Cijeli postupak prodaje stana od trenutka kada sam stupio u kontakt s Vašom agencijom prošao je dosta brzo i u konačnici nadasve zadovoljavajuće za mene kao prodavatelja. Suradnja s Vašom agencijom je zapravo bila nazahvalniji dio cijelog postupka prodaje. Profesionalnost je prvo što moram izdvojiti; od početka do kraja postupka prodaje stana meni kao prodavatelju pristupano je krajnje korektno i stručno.
Isto tako, moram iskreno pohvaliti Vašeg agenta Ivana Karatovića uz čiju sam pomoć, vjerujem na obostrano zadovoljstvo, i prodao stan. Ivan je po mom mišljenju vrhunski agent za posredovanje u prodaji nekretnina; kad god sam imao upit ili nedoumicu mogao sam mu se javiti pozivom, porukom ili email-om, a on bi mi odgovarao u najkraćem mogućem roku svaki put se potrudivši dati odgovor na moj upit. Njegova profesionalna etika je na visokoj razini, a i pojavom je markantna osoba koja svojim nastupom i izgledom pridonosi uspješnosti provedbe postupka prodaje nekretnine. Ivan je iskusan i jako vrijedan agent te mi je bilo je zadovoljstvo surađivati s njim.
S obzirom na navedeno, rado ću preporučiti Vašu agenciju ljudima za koje budem u prilici savjetovati o eventualnom odabiru agencije za kupoprodaju jer je moje iskustvo bilo jako pozitivno.

Želim Vam puno uspjeha u daljnjem radu,

lijep pozdrav,
Marijan Junek